Fjallbo Park

2 rum & kök

Bostadsnummer 21-1102

Status

Projekt

Brf Fjällbo Park

Område

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
21-1102
Antal rum och kök
2
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
42 m²
Status
Såld
Fjallbo Park29

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Mysig tvåa med härlig rymd

Välkommen in till din smarta och hemtrevliga tvåa! Från hallen, som är försedd med garderob och hatthylla, skymtar du in i det rymliga köket. Här är det enkelt att fixa mat för både vardag och fest. Köket har vita, släta luckor med rostfria handtag. Det har kyl och frys, induktionshäll med inbyggnadsugn undertill och är även utrustat med diskmaskin och mikro.

Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum med en härlig rymd. Intill matplatsen finns utrymme för soffgrupp och en mysig tevehörna. Balkongen ligger i soligt läge och blir ett extra rum på sommarhalvåret. Här kan du blicka ut över den lugna omgivningen och njuta av fågelkvitter till morgonkaffet.

Sovrummet har fint ljusinsläpp och gott om förvaringsmöjligheter. Golvet i lägenheten är i vacker ekparkett. Badrummet har grått klinkergolv och vita helkaklade väggar, samt duschdörrar i glas. Det är utrustat med en smart kombimaskin för att tvätta och torka kläder.

Flytta in i en tvåa där du garanterat kommer känna dig som hemma!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i

Se alla bostäder i