4 rum & kök

Bostadsnummer 13-1002

Status

Projekt

Brf Ättekroken

Område

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
13-1002
Antal rum och kök
4
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
85 m²
Status
Såld

Välplanerad fyra med stor balkong

Välkommen in i din fina, välplanerade fyra. Här möts du av en trivsam hall med en garderob och klädhängare. Till vänster ligger ditt kök som är öppet mot vardagsrummet.

Köket är placerat längs ena väggen och har plats för matbord och stolar. Det är utrustat med rostfritt kylskåp, frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är ljusgrå med svarta metallhandtag.

Från vardagsrummet har du ett härligt ljusinsläpp från balkongen. Här har du många sköna utomhustimmar att se fram emot! Balkongen ligger i nordvästläge med eftermiddags och kvällssol.

Sovrummen är placerade i andra delen av lägenheten. Det större är på 13 kvadrat och har sin skjutdörrsgarderob i hallen utanför. De andra sovrummen är mindre med fint ljusinsläpp.

Badrummet är helkaklat och försett med wc, handfat, duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns det ett wc till, vilket förstås är bekvämt när man är många. Det är grå klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren, på vinden eller i garaget.

Välkommen hem!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i

Se alla bostäder i