Fjallbo Park
Fjallbo Park
FjallboPark
EH FjallboPark bild 9_A 004.2

3 rum & kök, 77 m², lgh 12-1301, Fjällbo Park

I Fjällbo Park bygger vi 90 bostadsrättslägenheter i storlekarna 1-4 rum och kök.

Status

Försäljning pågår

Område

Fjällbo Park, Utby

Bostadsnummer
12-1301
Pris
3 490 000 kr
Månadsavgift
4 598 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
3
Yta
77 m²
Status
Såld
Fjallbo Park52

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning här
Daniel Eriksson mäklare på Svensk Fastighetsförmedling.

Kontakt Daniel Eriksson

Telefon 072-2091101

Säljbroschyr

Välkommen till lägenhet 12-1301, 3 rum och kök om 77 m² på våning 3. Denna lägenhet kostar 3 490 000 kr och har en avgift på 4 598 kr.

Välkommen till en alldeles unik trea på vindsvåningen! Här får du det bästa av två världar. Rymligt, modernt och välplanerat men med snedtak och vackra vinklar och vrår. När du kommit in genom hallen så möts du av hemmets hjärta – det kombinerade köket och vardagsrummet.

Köket har rejäla arbetsytor med en köksö som blir en naturlig samlingsplats i rummet. Här är det lätt att bli mästerkock! Köket är stilrent i sin utformning och har vita, släta luckor med rostfria handtag. Det är utrustat med kyl och frys, induktionshäll med inbyggnadsugn undertill och har även diskmaskin och mikro.

Matplatsen ligger i anslutning till köket och i samma rum finns även gott om plats för soffgrupp och tevehörna. Från vindsvåningen har du en fantastisk utsikt över den vackra omgivningen. Balkongen ligger i soligt läge och blir ett extra rum på sommarhalvåret – bara öppna dörren och njut.

Golvet i lägenheten är i vacker ekparkett och lägenheten har gott om förvaringsmöjligheter. Badrummet har grått klinkergolv och vita helkaklade väggar, samt duschdörrar i glas. Det är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ta chansen och flytta in i en trea där du kommer stortrivas!

Har du frågor om lägenhet 12-1301 i Fjällbo Park? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Daniel Eriksson

Telefon: 072-2091101

Daniel Eriksson mäklare på Svensk Fastighetsförmedling.

Närområdet

Fjällbo park i Utby är ett lugnt och familjevänligt område i östra Göteborg. Bostadsområdet ligger intill Fjällbo ängars stora grönytor och fruktträd, vid foten av Utbybergen. Härifrån tar det knappt en halvtimme med buss eller cykel till centrala Göteborg.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Fjällbo Park

Se alla bostäder i Fjällbo Park