Fjallbo Park
Fjallbo Park
FjallboPark
EH FjallboPark bild 9_A 004.2

1 rum & kök, 34 m², lgh 11-1003, Fjällbo Park

I Fjällbo Park bygger vi 90 bostadsrättslägenheter i storlekarna 1-4 rum och kök.

Status

Försäljning pågår

Område

Fjällbo Park, Utby

Bostadsnummer
11-1003
Pris
1 600 000 kr
Månadsavgift
2 030 kr
Antal rum och kök
1
Tillträde
Inflyttningsklart
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
34 m²
Status
Såld
Fjallbo Park22

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning här
Daniel Eriksson mäklare på Svensk Fastighetsförmedling.

Kontakt Daniel Eriksson

Telefon 072-2091101

Säljbroschyr

Välkommen till lägenhet 11-1003, 1 rum och kök om 34 m² på våning 0. Denna lägenhet kostar 1 600 000 kr och har en avgift på 2 030 kr.

Välkommen hem – en mysigare och mer välplanerad etta får du leta länge efter! När du kommer in genom hallen möts du av ett rymligt kök med en härlig matplats. I det här moderna köket är det enkelt att bli mästerkock! Köket har vita, släta luckor med rostfria handtag. Det har kyl och frys, induktionshäll med inbyggnadsugn undertill och är även utrustat med diskmaskin och mikro.

Intill matplatsen finns utrymme för en soffgrupp och liten tevehörna. Tack vare den smarta planlösningen ligger sovrummet skyddat och avskilt från hall och kök. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp från den rymliga uteplatsen. Här kan du skapa din egen grönskande oas som smälter in fint i den lummiga omgivningen.

Golvet i lägenheten är i vacker ekparkett. Badrummet har grått klinkergolv och vita helkaklade väggar, samt duschdörrar i glas. Badrummet är även försett med en kombimaskin för att tvätta och torka kläder. Lägenheten har smart förvaring med garderober i sovrum och hall. Ta chansen och bli en av dem som får bo i Fjällbo Parks smartaste ettor!

Har du frågor om lägenhet 11-1003 i Fjällbo Park? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Daniel Eriksson

Telefon: 072-2091101

Daniel Eriksson mäklare på Svensk Fastighetsförmedling.

Närområdet

Fjällbo park i Utby är ett lugnt och familjevänligt område i östra Göteborg. Bostadsområdet ligger intill Fjällbo ängars stora grönytor och fruktträd, vid foten av Utbybergen. Härifrån tar det knappt en halvtimme med buss eller cykel till centrala Göteborg.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.