Jobba hos oss

Vill du hitta meningen med arbetslivet? På Egnahemsbolaget har vi lyxen att känna meningsfullhet i vårt jobb, varje dag.

Vi bygger bostadsrätter och småhus med fokus på stadsdelar som domineras av hyresrätter, eftersom vi vet att blandade upplåtelseformer är en viktig pusselbit för hela områdets utveckling. Vårt mål är att bygga så att fler har råd att äga sin egen bostad. Det bidrar till en mer hållbar utveckling och i förlängningen ett bättre samhälle.

Det här kan vi erbjuda

  • Ett meningsfullt arbete där du bidrar till vårt uppdrag: att förena Göteborg genom att bygga bostäder som fler har råd att äga.
  • Ett arbete i en liten organisation – vi är knappt 40 medarbetare – med korta beslutsvägar och högt i tak.
  • Möjlighet att snabbt ta eget ansvar och utvecklas i din yrkesroll.
  • En företagskultur som präglas av våra kärnvärden: inspirerande, möjliggörande, omtänksamma och ansvarsfulla.
  • En trivsam arbetsplats i fräscha lokaler i Hisings Backa, med tillgång till bland annat parkering och gym.

Vi är en del av Framtidenkoncernen, som är landet största bostadskoncern och ingår i Göteborgs Stad. Inom hela koncernen arbetar vi för att erbjuda ett hållbart arbetsliv och inkluderande arbetsplatser där människors olikheter tas tillvara, där medarbetare ska känna en hög grad av tillhörighet och där alla kan vara sig själva.

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med personer som delar vår syn på att skapa och utveckla nya egna hem i Göteborg. Varmt välkommen med din ansökan!

Har vi inga lediga tjänster som passar dig?

Du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan till oss. Vi tar också emot ansökningar om praktik- eller traineeplats.

Skicka in en spontanansökan Ansök om praktik- eller traineeplats