EH Fjadermolnsgatan 10 vardagsrum

4 rum & kök

Bostadsnummer 7-1601

Status

Projekt

Brf Fjädermoln

Område

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
7-1601
Antal rum och kök
4
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
97.5 m²
Status
Såld

Vår största fyra med utsikt

Välkommen in i vår mest generösa fyra – och ditt nya hem. Du har hela 97 kvadrat att skratta, umgås, äta och sova på. Här bor du högst upp i huset med en härlig utsikt och en takkupa som adderar karaktär.

När du lämnar hallen med sin garderob och klädhängare bakom dig passerar du två ljusa och rymliga sovrum på vänster sida. Båda har garderober och plats för att göra det personligt och hemtrevligt. På din högra sida ligger badrummet som är utrustat med wc, handfat, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Bredvid ligger ett mindre badrum som har wc och
handfat.

Nu har du kommit in i där de stora sällskapsytorna öppnar upp sig. I köket finns förutom plats för matbord även en köksö. Låt oss gissa att det är vid köksön läxor kommer att läsas, frukost kommer att serveras och veckans post samlas? Köksön är också perfekt som extra avlastningsyta när ni lagar för många. Köket är utrustat med kylskåp, frys, induktionshäll, diskmaskin och mikrovågsugn. Det finns även två praktiska högskåp i kökets ena ända.

Vardagsrummet flyter ihop med köket och har generösa sällskapsytor. Härifrån öppnar du bara balkongdörren när du behöver ett extra rum att luta dig tillbaka i. Balkongen är på hela åtta kvadrat och ligger i sydvästlig riktning.

Sist men inte minst har du ditt master bedroom att krypa in i. Sovrummet ligger innanför vardagsrummet, är på hela 15 kvadrat och har lång, sammanhängande skjutdörrsgarderob längs hela bortre väggen.

Golvet i lägenheten är i ekparkett och du har ett eget förråd i källaren eller på vinden.

Välkommen hem. Och att göra din intresseanmälan!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.