Brf Fjädermoln - Gårdsvy
BRF FJADERMOLN 4ROK 15
BRF FJADERMOLN 4ROK 5
BRF FJADERMOLN 4ROK 11
BRF FJADERMOLN 4ROK 24
BRF FJADERMOLN 4ROK 4
BRF FJADERMOLN 4ROK 3
BRF FJADERMOLN 4ROK 1
BRF FJADERMOLN 4ROK 20
BRF FJADERMOLN 4ROK 12
BRF FJADERMOLN 4ROK 22
BRF FJADERMOLN 4ROK 13
BRF FJADERMOLN 4ROK 7
BRF FJADERMOLN 4ROK 8
BRF FJADERMOLN 4ROK 19
Brf Fjädermoln - Gården
Brf Fjädermoln - Gårdsvy
Brf Fjädermoln - Fasadvy_uteplats
Brf Fjädermoln - Flygbild
Brf Fjädermoln - Fasadvy
Brf Fjädermoln - Toppvy

4 rum & kök, 97.5 m², lgh 7-1601, Fjädermoln

I Länsmansgården bor du nära friluftsområde och 20 minuter till centrala Göteborg. Här hittar du nya, välplanerade och prisvärda lägenheter 1-5 rok.

Status

Slutsålt

Område

Länsmansgården

Bostadsnummer
7-1601
Pris
3 100 000 kr
Månadsavgift
5 864 kr
Antal rum och kök
4
Tillträde
Flexibelt (det går att tillträda direkt)
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
7
Yta
97.5 m²
Status
Såld
L4 H

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning

Välkommen till lägenhet 7-1601, 4 rum och kök om 97.5 m² på våning 7. Denna lägenhet kostar 3 100 000 kr och har en avgift på 5 864 kr.

Välkommen in i vår mest generösa fyra – och ditt nya hem. Du har hela 97 kvadrat att skratta, umgås, äta och sova på. Här bor du högst upp i huset med en härlig utsikt och en takkupa som adderar karaktär.

När du lämnar hallen med sin garderob och klädhängare bakom dig passerar du två ljusa och rymliga sovrum på vänster sida. Båda har garderober och plats för att göra det personligt och hemtrevligt. På din högra sida ligger badrummet som är utrustat med wc, handfat, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Bredvid ligger ett mindre badrum som har wc och
handfat.

Nu har du kommit in i där de stora sällskapsytorna öppnar upp sig. I köket finns förutom plats för matbord även en köksö. Låt oss gissa att det är vid köksön läxor kommer att läsas, frukost kommer att serveras och veckans post samlas? Köksön är också perfekt som extra avlastningsyta när ni lagar för många. Köket är utrustat med kylskåp, frys, induktionshäll, diskmaskin och mikrovågsugn. Det finns även två praktiska högskåp i kökets ena ända.

Vardagsrummet flyter ihop med köket och har generösa sällskapsytor. Härifrån öppnar du bara balkongdörren när du behöver ett extra rum att luta dig tillbaka i. Balkongen är på hela åtta kvadrat och ligger i sydvästlig riktning.

Sist men inte minst har du ditt master bedroom att krypa in i. Sovrummet ligger innanför vardagsrummet, är på hela 15 kvadrat och har lång, sammanhängande skjutdörrsgarderob längs hela bortre väggen.

Golvet i lägenheten är i ekparkett och du har ett eget förråd i källaren eller på vinden.

Välkommen hem. Och att göra din intresseanmälan!

Har du frågor om lägenhet 7-1601 i Fjädermoln? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

I Länsmansgården bor du naturnära och bekvämt. På gångavstånd ligger friluftsområdena Svarte Mosse och Hisingsparken med mycket att upptäcka för hela familjen. Det finns bra kommunikationer med buss och spårvagn, och det tar bara 20 minuter till centrala Göteborg.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.