Brf Fjädermoln - Gårdsvy
BRF FJADERMOLN 4ROK 15
BRF FJADERMOLN 4ROK 5
BRF FJADERMOLN 4ROK 11
BRF FJADERMOLN 4ROK 24
BRF FJADERMOLN 4ROK 4
BRF FJADERMOLN 4ROK 3
BRF FJADERMOLN 4ROK 1
BRF FJADERMOLN 4ROK 20
BRF FJADERMOLN 4ROK 12
BRF FJADERMOLN 4ROK 22
BRF FJADERMOLN 4ROK 13
BRF FJADERMOLN 4ROK 7
BRF FJADERMOLN 4ROK 8
BRF FJADERMOLN 4ROK 19
Brf Fjädermoln - Gården
Brf Fjädermoln - Gårdsvy
Brf Fjädermoln - Fasadvy_uteplats
Brf Fjädermoln - Flygbild
Brf Fjädermoln - Fasadvy
Brf Fjädermoln - Toppvy

5 rum & kök

Bostadsnummer 7-1502

I Länsmansgården bor du nära friluftsområde och 20 minuter till centrala Göteborg. Här hittar du nya, välplanerade och prisvärda lägenheter 1-5 rok.

Status

Slutsålt

Projekt

Fjädermoln

Område

Länsmansgården

Kontakt

Amanda Samuelsson

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
7-1502
Pris
3 355 000
Antal rum och kök
5
Tillträde
Flexibelt (det går att tillträda direkt)
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
6
Yta
116 m²
Status
Såld
L5 B

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning

En unik femrummare med utsikt

Om du funderar på den här lägenheten ska du inte fundera länge. Det är nämligen den enda lägenheten som är 116 kvadrat stor, som har två balkonger och badrum med badkar. En riktig pärla högst upp i huset!

Du kommer in i hallen där du kan välja att hänga av dig i garderoben, på klädhängaren eller öppna dörren till klädkammaren. På din högra sida har du ett generöst master bedroom på hela 19 kvadrat med en skjutdörrsgarderob som löper längs hela väggen. Därefter ligger tre rum i fil, där det största är elva kvadrat och passar lika bra som extra allrum om man så vill. Från allrummet kan du ta steget ut på en av dina två balkonger. Den är sex kvadrat stor och vetter mot nordväst.

På vänster sida i korridoren finns ytterligare en skjutdörrsgarderob för förvaring och de två badrummen. Det större av dem är utrustat med wc, handfat och badkar. Det andra badrummet har wc, handfat, tvättmaskin och torktumlare.

Nu har du kommit in i där de stora sällskapsytorna öppnar upp sig. Köket löper i vinkel och är utrustat med kylskåp, frys, induktionshäll, diskmaskin och mikrovågsugn. Vardagsrum och kök är sammanslagna i en generös och öppen planlösning. Vardagsrummet är ljust och luftigt med ljusinsläpp från flera väderstreck.
Det är också från vardagsrummet du tar dig ut på balkongen när du behöver ett extra rum att njuta av. Balkongen är stor och ligger i sydvästlig riktning. Här har du mycket mys att se fram emot!
Golvet i lägenheten är i ekparkett och du har ett eget förråd i källaren eller på vinden.

Välkommen hem. Och att göra din intresseanmälan!

Närområdet

I Länsmansgården bor du naturnära och bekvämt. På gångavstånd ligger friluftsområdena Svarte Mosse och Hisingsparken med mycket att upptäcka för hela familjen. Det finns bra kommunikationer med buss och spårvagn, och det tar bara 20 minuter till centrala Göteborg.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.