EH Fjadermolnsgatan Bild13

En unik femrummare med utsikt

Om du funderar på den här lägenheten ska du inte fundera länge. Det är nämligen den enda lägenheten som är 116 kvadrat stor, som har två balkonger och badrum med badkar. En riktig pärla högst upp i huset!

Du kommer in i hallen där du kan välja att hänga av dig i garderoben, på klädhängaren eller öppna dörren till klädkammaren. På din högra sida har du ett generöst master bedroom på hela 19 kvadrat med en skjutdörrsgarderob som löper längs hela väggen. Därefter ligger tre rum i fil, där det största är elva kvadrat och passar lika bra som extra allrum om man så vill. Från allrummet kan du ta steget ut på en av dina två balkonger. Den är sex kvadrat stor och vetter mot nordväst.

På vänster sida i korridoren finns ytterligare en skjutdörrsgarderob för förvaring och de två badrummen. Det större av dem är utrustat med wc, handfat och badkar. Det andra badrummet har wc, handfat, tvättmaskin och torktumlare.

Nu har du kommit in i där de stora sällskapsytorna öppnar upp sig. Köket löper i vinkel och är utrustat med kylskåp, frys, induktionshäll, diskmaskin och mikrovågsugn. Vardagsrum och kök är sammanslagna i en generös och öppen planlösning. Vardagsrummet är ljust och luftigt med ljusinsläpp från flera väderstreck.
Det är också från vardagsrummet du tar dig ut på balkongen när du behöver ett extra rum att njuta av. Balkongen är stor och ligger i sydvästlig riktning. Här har du mycket mys att se fram emot!
Golvet i lägenheten är i ekparkett och du har ett eget förråd i källaren eller på vinden.

Välkommen hem. Och att göra din intresseanmälan!