5 rum & kök

Bostadsnummer 7-1101

Status

Projekt

Brf Fjädermoln

Område

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
7-1101
Antal rum och kök
5
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
106.2 m²
Status
Såld

Välkommen in i hemkänslan

Känslan när du kliver in över tröskeln till ditt helt egna hem är svår att beskriva. Här har ingen tidigare bott. Den här femrummaren på 106 kvadrat väntar på att du ska fylla den med liv.

Hallen är rymlig och har garderob och klädhängare. Därefter ligger alla fyra sovrummen i fil. Längst in ligger det största sovrummet som har ett vackert ljusinsläpp och skjutdörrsgarderob, därefter ligger det lite mindre sovrummet som även det är försett med skjutdörrsgarderob. De två minsta sovrummen har nära till lägenhetens lyxiga klädkammare.

Nu har du kommit in i där de stora sällskapsytorna öppnar upp sig. Köket löper i vinkel och är utrustat med kylskåp, frys, induktionshäll, diskmaskin och mikrovågsugn. Det är också från köket som du tar dig ut på balkongen när du behöver ett extra rum att njuta av. Balkongen är stor och ligger i sydvästlig riktning. Här har du mycket mys att se fram emot!
Vardagsrum och kök är sammanslagna i en generös och öppen planlösning. Vardagsrummet är ljust och luftigt med ljusinsläpp från flera väderstreck.
Badrummet ligger mitt i lägenheten och är utrustat med wc, handfat, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Det finns även ett mindre badrum som är försett med wc och handfat. Golvet i lägenheten är i ekparkett och du har ett eget förråd i källaren eller på vinden.

Välkommen hem. Och att göra din intresseanmälan!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.