Brf Fjädermoln - Gårdsvy
BRF FJADERMOLN 4ROK 15
BRF FJADERMOLN 4ROK 5
BRF FJADERMOLN 4ROK 11
BRF FJADERMOLN 4ROK 24
BRF FJADERMOLN 4ROK 4
BRF FJADERMOLN 4ROK 3
BRF FJADERMOLN 4ROK 1
BRF FJADERMOLN 4ROK 20
BRF FJADERMOLN 4ROK 12
BRF FJADERMOLN 4ROK 22
BRF FJADERMOLN 4ROK 13
BRF FJADERMOLN 4ROK 7
BRF FJADERMOLN 4ROK 8
BRF FJADERMOLN 4ROK 19
Brf Fjädermoln - Gården
Brf Fjädermoln - Gårdsvy
Brf Fjädermoln - Fasadvy_uteplats
Brf Fjädermoln - Flygbild
Brf Fjädermoln - Fasadvy
Brf Fjädermoln - Toppvy

3 rum & kök, 75.6 m², lgh 7-1002, Fjädermoln

I Länsmansgården bor du nära friluftsområde och 20 minuter till centrala Göteborg. Här hittar du nya, välplanerade och prisvärda lägenheter 1-5 rok.

Status

Slutsålt

Område

Länsmansgården

Bostadsnummer
7-1002
Pris
2 360 000 kr
Månadsavgift
4 547 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Flexibelt (det går att tillträda direkt)
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
1
Yta
75.6 m²
Status
Såld
L3 E

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning

Välkommen till lägenhet 7-1002, 3 rum och kök om 75.6 m² på våning 1. Denna lägenhet kostar 2 360 000 kr och har en avgift på 4 547 kr.

Här är det lätt att trivas. I din nya trea möts du av en längre hall som leder in till vardagsrummet. Hallen är försedd med både skjutdörrsgarderob och praktisk klädhängare. På väg till de öppna ytorna passerar du badrummet. Det är utrustat med wc, handfat, dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrum och kök är sammanslagna i en generös och öppen planlösning. Vardagsrummet är luftigt och har direkt access till din balkong som är placerad i sydvästlig riktning. Balkongen väl tilltagen och har gott om plats för hela familjen. Här har du mycket mys att se fram emot!
Köket är öppet och utrustat med kylskåp, frys, induktionshäll, diskmaskin och mikrovågsugn. De två sovrummen är ljusa, tysta och trivsamma. De vetter båda mot köket, men från varsitt håll. Golvet i lägenheten är i ekparkett och du har ett eget förråd i källaren eller på vinden.

Varmt välkommen att göra en intresseanmälan!

Har du frågor om lägenhet 7-1002 i Fjädermoln? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

I Länsmansgården bor du naturnära och bekvämt. På gångavstånd ligger friluftsområdena Svarte Mosse och Hisingsparken med mycket att upptäcka för hela familjen. Det finns bra kommunikationer med buss och spårvagn, och det tar bara 20 minuter till centrala Göteborg.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.