Brf Fjädermoln - Gårdsvy
BRF FJADERMOLN 4ROK 15
BRF FJADERMOLN 4ROK 5
BRF FJADERMOLN 4ROK 11
BRF FJADERMOLN 4ROK 24
BRF FJADERMOLN 4ROK 4
BRF FJADERMOLN 4ROK 3
BRF FJADERMOLN 4ROK 1
BRF FJADERMOLN 4ROK 20
BRF FJADERMOLN 4ROK 12
BRF FJADERMOLN 4ROK 22
BRF FJADERMOLN 4ROK 13
BRF FJADERMOLN 4ROK 7
BRF FJADERMOLN 4ROK 8
BRF FJADERMOLN 4ROK 19
Brf Fjädermoln - Gården
Brf Fjädermoln - Gårdsvy
Brf Fjädermoln - Fasadvy_uteplats
Brf Fjädermoln - Flygbild
Brf Fjädermoln - Fasadvy
Brf Fjädermoln - Toppvy

5 rum & kök, 106.2 m², lgh 7-1001, Fjädermoln

I Länsmansgården bor du nära friluftsområde och 20 minuter till centrala Göteborg. Här hittar du nya, välplanerade och prisvärda lägenheter 1-5 rok.

Status

Slutsålt

Område

Länsmansgården

Bostadsnummer
7-1001
Pris
2 995 000 kr
Månadsavgift
6 387 kr
Antal rum och kök
5
Tillträde
Flexibelt (det går att tillträda direkt)
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
1
Yta
106.2 m²
Status
Såld
L5 A

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning

Välkommen till lägenhet 7-1001, 5 rum och kök om 106.2 m² på våning 1. Denna lägenhet kostar 2 995 000 kr och har en avgift på 6 387 kr.

Känslan när du kliver in över tröskeln till ditt helt egna hem är svår att beskriva. Här har ingen tidigare bott. Den här femrummaren på 106 kvadrat väntar på att du ska fylla den med liv.

Hallen är rymlig och har garderob och klädhängare. Därefter ligger alla fyra sovrummen i fil. Längst in ligger det största sovrummet som har ett vackert ljusinsläpp och skjutdörrsgarderob, därefter ligger det lite mindre sovrummet som även det är försett med skjutdörrsgarderob. De två minsta sovrummen har nära till lägenhetens lyxiga klädkammare.

Nu har du kommit in i där de stora sällskapsytorna öppnar upp sig. Köket löper i vinkel och är utrustat med kylskåp, frys, induktionshäll, diskmaskin och mikrovågsugn. Det är också från köket som du tar dig ut på balkongen när du behöver ett extra rum att njuta av. Balkongen är stor och ligger i sydvästlig riktning. Här har du mycket mys att se fram emot!
Vardagsrum och kök är sammanslagna i en generös och öppen planlösning. Vardagsrummet är ljust och luftigt med ljusinsläpp från flera väderstreck.
Badrummet ligger mitt i lägenheten och är utrustat med wc, handfat, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Det finns även ett mindre badrum som är försett med wc och handfat. Golvet i lägenheten är i ekparkett och du har ett eget förråd i källaren eller på vinden.

Välkommen hem. Och att göra din intresseanmälan!

Har du frågor om lägenhet 7-1001 i Fjädermoln? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

I Länsmansgården bor du naturnära och bekvämt. På gångavstånd ligger friluftsområdena Svarte Mosse och Hisingsparken med mycket att upptäcka för hela familjen. Det finns bra kommunikationer med buss och spårvagn, och det tar bara 20 minuter till centrala Göteborg.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.