SAFFRANSBYN JPEG 16

Smart tvåa med huskänsla!

Här kommer du inte ha svårt att känna dig som hemma. När du öppnar dörren möts du av en öppen och välkomnande hall, försedd med klinker och praktisk klädhängare. Alldeles intill ingången kommer du in du hemmets hjärta – köket. Köksfönstret sitter ovanför diskbänk och arbetsytor, så du kan blicka ut över kvarteret samtidigt som du förbereder middagen.

Köket är ljust med vita släta luckor och infälld belysning under väggskåpen. Det är utrustat med kyl och frys, inbyggnadsugn, induktionshäll och diskmaskin. Innanför köket finns vardagsrummet som har ett härligt ljus från den rymliga uteplatsen på 23 kvadratmeter i sydvästligt läge. Här kan du skapa din egen grönskande oas och njuta av såväl grillkvällar som lata sommarmorgnar.

Vägg i vägg med vardagsrummet finns det sköna sovrummet. Här finns bra förvaring med stora skjutdörrsgarderober. Även sovrummet har utsikt över den egna uteplatsen. Mellan sovrummet och badrummet finns en rymlig klädkammare.

Det stora badrummet ligger precis vid entrén och har naturligt ljusinsläpp. Det har raka duschväggar i klarglas och är utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Golvet i lägenheten är ekparkett och du har ett eget förråd precis vid entrén.

Välkommen hem!

Hej.

Under kommande helg, 17-18 april, kan det förekomma driftstörningar som gör webben otillgänglig under korta perioder pga serverunderhåll. Vi ber om ursäkt för detta och hoppas på er förståelse.