2 rum & kök, 54 m², lgh 31-1402, Ättekroken

Med närhet till Munkebäcks Torg och naturområden ska vi bygga 79 bostadsrättslägenheter. Här finner du närhet till såväl staden som naturen.

Status

Slutsålt

Område

Kålltorp, Örgryte-Härlanda

Bostadsnummer
31-1402
Pris
3 000 000 kr
Månadsavgift
2 885 kr
Antal rum och kök
2
Tillträde
2021
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
4
Yta
54 m²
Status
Såld
31 1402

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning

Välkommen till lägenhet 31-1402, 2 rum och kök om 54 m² på våning 4. Denna lägenhet kostar 3 000 000 kr och har en avgift på 2 885 kr.

I den här unika tvåan får du rejält med citykänsla. I hallen finns både en garderob och en klädhängare – och en vy över ett öppet vardagsrum och en inbjudande balkong!

Vardagsrummet och köket är en enda öppen yta, där köket löper i vinkel med plats för matbord och stolar. Köket är utrustat med rostfri kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är ljusgrå med svarta metallhandtag.

Sovrummet har gott om förvaring, snedtak och ett charmigt takfönster. Badrummet är helkaklat och har behaglig golvvärme. Här finns wc, handfat, duschväggar i klarglas och en kombimaskin för både tvätt och tork. Det är grå klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren, på vinden eller i garaget.

Välkommen hem!

Har du frågor om lägenhet 31-1402 i Ättekroken? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Bara en kvart från centrala Göteborg ligger Kålltorp. Här bor du i en lugn småstadsmiljö med butiker, kvarterskrogar och caféer. I området ligger också picknickvänliga Apslätten, badsjön Härlanda tjärn och Delsjöområdets slingriga motionsspår.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Ättekroken

Se alla bostäder i Ättekroken