2 rum & kök

Bostadsnummer 31-1401

Status

Projekt

Brf Ättekroken

Område

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
31-1401
Antal rum och kök
2
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
65 m²
Status
Såld

Unik vindslägenhet med snedtak, balkong och takfönster

En charmig tvåa med stora doser citykänsla. Välkommen in i hallen där det finns en rymlig garderob, städskåp och en klädhängare. Till vänster ligger vardagsrum och kök i en enda öppen yta. Köket löper längs ena väggen och är utrustat med rostfritt kylskåp, frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är ljusgrå med svarta metallhandtag.

Vardagsrummet och köket har charmigt snedtak, men är i övrigt en luftig yta med plats för matbord och stolar. Det är också skönt att kunna öppna upp balkongdörrarna för ett extra rum. Under sommarmånaderna har du många härliga stunder att se fram emot här!

Det stora sovrummet har en större garderob, snedtak och ett takfönster. Badrummet är helkaklat och har behaglig golvvärme. Här finns wc, handfat, duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Det är grå klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren, på vinden eller i garaget.

Välkommen till ditt nya hem!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i

Se alla bostäder i