2 rum & kök, 65 m², lgh 31-1401, Ättekroken

Med närhet till Munkebäcks Torg och naturområden ska vi bygga 79 bostadsrättslägenheter. Här finner du närhet till såväl staden som naturen.

Status

Slutsålt

Område

Kålltorp, Örgryte-Härlanda

Bostadsnummer
31-1401
Pris
3 250 000 kr
Månadsavgift
3 507 kr
Antal rum och kök
2
Tillträde
2021
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
4
Yta
65 m²
Status
Såld
31 1401

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning

Välkommen till lägenhet 31-1401, 2 rum och kök om 65 m² på våning 4. Denna lägenhet kostar 3 250 000 kr och har en avgift på 3 507 kr.

En charmig tvåa med stora doser citykänsla. Välkommen in i hallen där det finns en rymlig garderob, städskåp och en klädhängare. Till vänster ligger vardagsrum och kök i en enda öppen yta. Köket löper längs ena väggen och är utrustat med rostfritt kylskåp, frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är ljusgrå med svarta metallhandtag.

Vardagsrummet och köket har charmigt snedtak, men är i övrigt en luftig yta med plats för matbord och stolar. Det är också skönt att kunna öppna upp balkongdörrarna för ett extra rum. Under sommarmånaderna har du många härliga stunder att se fram emot här!

Det stora sovrummet har en större garderob, snedtak och ett takfönster. Badrummet är helkaklat och har behaglig golvvärme. Här finns wc, handfat, duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Det är grå klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren, på vinden eller i garaget.

Välkommen till ditt nya hem!

Har du frågor om lägenhet 31-1401 i Ättekroken? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Bara en kvart från centrala Göteborg ligger Kålltorp. Här bor du i en lugn småstadsmiljö med butiker, kvarterskrogar och caféer. I området ligger också picknickvänliga Apslätten, badsjön Härlanda tjärn och Delsjöområdets slingriga motionsspår.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Ättekroken

Se alla bostäder i Ättekroken