3 rum & kök

Bostadsnummer 31-1201

Status

Projekt

Brf Ättekroken

Område

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
31-1201
Antal rum och kök
3
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
68 m²
Status
Såld

Välplanerad trea med härlig balkong

Välkommen in i din smarta, välplanerade trea. I hallen finns både garderob, städskåp och klädhängare. På vänster sida ligger ditt separata vinkelkök med plats för en trivsam matplats. Köket är utrustat med är utrustat med rostfritt kylskåp, frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är ljusgrå med svarta metallhandtag.

Vardagsrummet är luftigt och får ett vackert ljusinsläpp från balkongen. Balkongen är på 6 kvadrat och ligger i norrläge. Det större av sovrummen är 15 kvadratmeter och försett med en skjutdörrsgarderob. Det mindre sovrummet ligger vägg-i-vägg och har också en skjutdörrsgarderob.

Badrummet är helkaklat och har behaglig golvvärme. Här finns wc, handfat, duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Det är grå klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren, på vinden eller i garaget. 

Välkommen hem!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i

Se alla bostäder i