Det här är en fyra som överraskar. Du möts av en öppen och luftig hall med garderob, städskåp och klädhängare. Direkt till höger ligger köket som öppnar upp sig mot matplats, vardagsrum och balkonghäng.

Köket är luftigt och byggt i vinkel med matplats. Köket är utrustat med rostfritt kylskåp, frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är ljusgrå med svarta metallhandtag.

Vardagsrummet har flera spännande vinklar som ger rummet en härlig karaktär. Den rymliga balkongen ger ett härligt ljusinsläpp. Och när vi ändå pratar om balkongen, här har du många utomhustimmar att se fram emot!

Intill vardagsrummet ligger det större sovrummet, också det med en vägg i vinkel och en skjutdörrsgarderob. De andra två sovrummen är på nio kvadrat och inredda med skjutdörrsgarderob eller garderob och linneskåp. Utanför sovrummen finns en klädkammare och ett mindre wc.

Badrummet är helkaklat och försett med wc, handfat, duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Det är grå klinker i båda badrummen och trestavsparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren, på vinden eller i garaget.

Här kommer ni att trivas!