4 rum & kök

Bostadsnummer 31-1003

Med närhet till Munkebäcks Torg och naturområden ska vi bygga 79 bostadsrättslägenheter. Här finner du närhet till såväl staden som naturen.

Status

Slutsålt

Projekt

Brf Ättekroken

Område

Kålltorp, Örgryte-Härlanda

Kontakt

Amanda Samuelsson

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
31-1003
Pris
4 200 000
Månadsavgift
5 234
Antal rum och kök
4
Tillträde
2021
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
98 m²
Status
Såld
31 1003, 1103, 1203, 1303

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning

Det här är en fyra som överraskar. Du möts av en öppen och luftig hall med garderob, städskåp och klädhängare. Direkt till höger ligger köket som öppnar upp sig mot matplats, vardagsrum och balkonghäng.

Köket är luftigt och byggt i vinkel med matplats. Köket är utrustat med rostfritt kylskåp, frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är ljusgrå med svarta metallhandtag.

Vardagsrummet har flera spännande vinklar som ger rummet en härlig karaktär. Den rymliga balkongen ger ett härligt ljusinsläpp. Och när vi ändå pratar om balkongen, här har du många utomhustimmar att se fram emot!

Intill vardagsrummet ligger det större sovrummet, också det med en vägg i vinkel och en skjutdörrsgarderob. De andra två sovrummen är på nio kvadrat och inredda med skjutdörrsgarderob eller garderob och linneskåp. Utanför sovrummen finns en klädkammare och ett mindre wc.

Badrummet är helkaklat och försett med wc, handfat, duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Det är grå klinker i båda badrummen och trestavsparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren, på vinden eller i garaget.

Här kommer ni att trivas!

Slutsålt

Närområdet

Bara en kvart från centrala Göteborg ligger Kålltorp. Här bor du i en lugn småstadsmiljö med butiker, kvarterskrogar och caféer. I området ligger också picknickvänliga Apslätten, badsjön Härlanda tjärn och Delsjöområdets slingriga motionsspår.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Ättekroken

Se alla bostäder i Ättekroken