1.5 rum & kök

Bostadsnummer 31-1002

Status

Projekt

Brf Ättekroken

Område

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
31-1002
Antal rum och kök
1.5
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
42 m²
Status
Såld

Rymlig 1,5:a med stor balkong

Välkommen in i ett välplanerat hem. Från hallen har du överblick över hela lägenheten. Köket ligger till höger och därifrån öppnar vardagsrummet upp sig mot balkongen.

Köket löper längs ena väggen och är försett med rostfri kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är ljusgrå med svarta metallhandtag.

Vardagsrummet är luftigt och öppet med plats för både matplats och soffgrupp. Härifrån når du både den avskilda sovalkoven och den väl tilltagna balkongen. Under sommarhalvåret blir det här ett efterlängtat uterum!

Sovalkoven är på tio kvadrat och inredd med tre garderober. Badrummet är helkaklat och har behaglig golvvärme. Här finns wc, handfat, duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Det är grå klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren, på vinden eller i garaget. 

Välkommen till ditt nya hem!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i

Se alla bostäder i