Brf Övre Lövet - Exteriör (6)
Övre Lövet Vardagsrum
Övre Lövet Kök
Övre Lövet vardagsrum
Övre Lövet Balkong
Övre Lövet Fasad
Övre Lövet Barnrum
Övre Lövet Sovrum
Övre Lövet Vardagsrum
Övre Lövet vardagsrum kvällsbild
Övre Lövet balkong kväll

4 rum & kök, 98 m², lgh 3-1501, Övre Lövet

Här kan du flytta in omgående! Våra lägenheter i Övre Lövgärdet är inflyttningsklara och prisvärda.

Status

Avslutat

Område

Övre Lövgärdet, Angered

Bostadsnummer
3-1501
Pris
2 325 000 kr
Antal rum och kök
4
Tillträde
Pågår
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
5
Yta
98 m²
Status
Såld
Hus 2 & 3 - lgh 1

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välkommen till lägenhet 3-1501, 4 rum och kök om 98 m² på våning 5. Denna lägenhet kostar 2 325 000 kr och har en avgift på 0 kr.

Det är något speciellt att komma hem. I den generösa hallen möts du av klädhängare och garderob. Till vänster kommer du in ditt trivsamma kök med vita, släta skåpsluckor och plats för matbord. Köket är utrustat med vita vitvaror, spis med keramikhäll, diskmaskin och mikrovågsugn.

Köket är halvt öppet mot ditt ljusa vardagsrum. Placera några barstolar vid halvväggen så har du en perfekt frukostplats! Vardagsrummet är luftigt med plats för många, och det är härifrån du tar dig ut på din balkong som ligger i eftertraktat söderläge. Här har du många utomhustimmar att se fram emot, men eftersom du har en balkong till kanske den ena blir för de vuxna och den andra för de yngre?

I den här delen av lägenheten ligger ett av tre rymliga och ljusa sovrum. Det här på 12,5 kvadrat är inrett med två garderober och två linneskåp. De andra sovrummen är också ljusa och luftiga med plats för skrivbord och försedda med garderob.

I lägenheten finns två helkaklade badrum, båda med wc, handfat och dusch. Det finns möjlighet att kostnadsfritt lägga till tvättmaskin och torktumlare. Det är klinker i badrummet och ekparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren och del i gemensam tvättstuga.

Välkommen till ditt smarta hem!

Har du frågor om lägenhet 3-1501 i Övre Lövet? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Anette Johansson

Telefon: 031-707 70 05

Anette Johansson

Närområdet

I Lövgärdet omges du av lummig växtlighet, avkopplande grönområden och fina motionsslingor. Närmaste granne är Vättlefjälls naturreservat och Surtesjön. På tio minuter tar du dig till Angereds centrum och ytterligare 20 minuter bort ligger centrala Göteborg.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Övre Lövet

Se alla bostäder i Övre Lövet