4 rum & kök

Bostadsnummer 22-1302

Med närhet till Munkebäcks Torg och naturområden ska vi bygga 79 bostadsrättslägenheter. Här finner du närhet till såväl staden som naturen.

Status

Slutsålt

Projekt

Brf Ättekroken

Område

Kålltorp, Örgryte-Härlanda

Kontakt

Amanda Samuelsson

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
22-1302
Pris
4 600 000
Månadsavgift
4 794
Antal rum och kök
4
Tillträde
2021
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
3
Yta
89 m²
Status
Såld
22 1302

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning

Etagelägenhet med två balkonger

Välkommen in i en helt unik lägenhet i två plan med läcker spiraltrappa som förbinder våningsplanen. Du har entré från båda plan och om du kommer in från nedre planet hittar du 27 kvadrat kök och vardagsrum rakt fram i en öppen planlösning.

På vänster sida ligger ditt kök som är byggt i vinkel med plats för en trivsam matplats. Köket är utrustat med är utrustat med rostfritt kylskåp, frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är ljusgrå med svarta metallhandtag.

Från vardagsrummet kommer du ut på din generösa balkong. Den är hela 8 kvadrat stor och ligger i söderläge. Här har du många sköna utomhustimmar att se fram emot!

Badrummet är helkaklat och försett med wc, handfat, duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Det är grå klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten.

Trappan till nästa plan ligger i hallen. Där uppe finns ytterligare ett vardagsrum, ett wc och två luftiga sovrum. Det större av sovrummen har en skjutdörrsgarderob längs hela väggen och direkt access ut till ännu en balkong! Alla lägenheter har ett förråd i källaren, på vinden eller i garaget.

Här kommer du verkligen att trivas!

Slutsålt

Närområdet

Bara en kvart från centrala Göteborg ligger Kålltorp. Här bor du i en lugn småstadsmiljö med butiker, kvarterskrogar och caféer. I området ligger också picknickvänliga Apslätten, badsjön Härlanda tjärn och Delsjöområdets slingriga motionsspår.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Ättekroken

Se alla bostäder i Ättekroken