4 rum & kök

Bostadsnummer 22-1302

Status

Projekt

Brf Ättekroken

Område

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
22-1302
Antal rum och kök
4
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
89 m²
Status
Såld

Etagelägenhet med två balkonger

Välkommen in i en helt unik lägenhet i två plan med läcker spiraltrappa som förbinder våningsplanen. Du har entré från båda plan och om du kommer in från nedre planet hittar du 27 kvadrat kök och vardagsrum rakt fram i en öppen planlösning.

På vänster sida ligger ditt kök som är byggt i vinkel med plats för en trivsam matplats. Köket är utrustat med är utrustat med rostfritt kylskåp, frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är ljusgrå med svarta metallhandtag.

Från vardagsrummet kommer du ut på din generösa balkong. Den är hela 8 kvadrat stor och ligger i söderläge. Här har du många sköna utomhustimmar att se fram emot!

Badrummet är helkaklat och försett med wc, handfat, duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Det är grå klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten.

Trappan till nästa plan ligger i hallen. Där uppe finns ytterligare ett vardagsrum, ett wc och två luftiga sovrum. Det större av sovrummen har en skjutdörrsgarderob längs hela väggen och direkt access ut till ännu en balkong! Alla lägenheter har ett förråd i källaren, på vinden eller i garaget.

Här kommer du verkligen att trivas!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i

Se alla bostäder i