3 rum & kök

Bostadsnummer 22-1203

Med närhet till Munkebäcks Torg och naturområden ska vi bygga 79 bostadsrättslägenheter. Här finner du närhet till såväl staden som naturen.

Status

Slutsålt

Projekt

Brf Ättekroken

Område

Kålltorp, Örgryte-Härlanda

Kontakt

Amanda Samuelsson

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
22-1203
Pris
3 550 000
Månadsavgift
3 700
Antal rum och kök
3
Tillträde
2021
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
2
Yta
69 m²
Status
Såld
22 1003, 1103, 1203, 1303, 1402

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning

Härlig trea med rymlig balkong

Välkommen in i din charmiga och välplanerade trea. I hallen finns både garderob, städskåp och klädhängare. Rakt fram ligger ditt luftiga och öppna vardagsrum, kök och matplats. Köket är utrustat med rostfritt kylskåp, frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är ljusgrå med svarta metallhandtag.

Vardagsrummet och matplatsen får ett vackert ljusinsläpp från balkongen. Balkongen är på sju kvadrat och ligger i norrläge. Det större av de två sovrummen ligger i andra delen av lägenheten. Det är 14 kvadratmeter stort och försett med både skjutdörrsgarderob och en extra garderob. Den mindre sovrummet ligger i anslutning till entrén och har två garderober.

Badrummet är helkaklat och har behaglig golvvärme. Här finns wc, handfat, duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Det är grå klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren, på vinden eller i garaget.

Välkommen till ditt nya liv!

Slutsålt

Närområdet

Bara en kvart från centrala Göteborg ligger Kålltorp. Här bor du i en lugn småstadsmiljö med butiker, kvarterskrogar och caféer. I området ligger också picknickvänliga Apslätten, badsjön Härlanda tjärn och Delsjöområdets slingriga motionsspår.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Ättekroken

Se alla bostäder i Ättekroken