3 rum & kök

Bostadsnummer 22-1203

Status

Projekt

Brf Ättekroken

Område

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
22-1203
Antal rum och kök
3
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
69 m²
Status
Såld

Härlig trea med rymlig balkong

Välkommen in i din charmiga och välplanerade trea. I hallen finns både garderob, städskåp och klädhängare. Rakt fram ligger ditt luftiga och öppna vardagsrum, kök och matplats. Köket är utrustat med rostfritt kylskåp, frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är ljusgrå med svarta metallhandtag.

Vardagsrummet och matplatsen får ett vackert ljusinsläpp från balkongen. Balkongen är på sju kvadrat och ligger i norrläge. Det större av de två sovrummen ligger i andra delen av lägenheten. Det är 14 kvadratmeter stort och försett med både skjutdörrsgarderob och en extra garderob. Den mindre sovrummet ligger i anslutning till entrén och har två garderober.

Badrummet är helkaklat och har behaglig golvvärme. Här finns wc, handfat, duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Det är grå klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren, på vinden eller i garaget.

Välkommen till ditt nya liv!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i

Se alla bostäder i