2 rum & kök

Bostadsnummer 22-1002

Med närhet till Munkebäcks Torg och naturområden ska vi bygga 79 bostadsrättslägenheter. Här finner du närhet till såväl staden som naturen.

Status

Slutsålt

Projekt

Brf Ättekroken

Område

Kålltorp, Örgryte-Härlanda

Kontakt

Amanda Samuelsson

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
22-1002
Pris
2 350 000
Månadsavgift
2 397
Antal rum och kök
2
Tillträde
2021
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
45 m²
Status
Såld
22 1002

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning

Rejäl tvåa med fantastisk uteplats i söderläge

Välkommen in i din välplanerade tvåa. I hallen finns både garderob, klädhängare och städskåp. Därefter kommer du in i lägenhetens öppna planlösning där kök och vardagsrum flyter ihop i en trevlig helhet.

Köket är utrustat med rostfri kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är ljusgrå med svarta metallhandtag. Vardagsrummet är ljust och öppet med plats för både matplats och soffgrupp.

Sovrummet är på 14 luftiga kvadrat och har plats för dubbelsäng. Det är också inrett med en längre garderob längs ena väggen. Härifrån tar du dig ut på din härliga uteplats. Den är på sex kvadrat och ligger i fint söderläge. Här har du många härliga kvällar att se fram emot!

Badrummet är helkaklat och har behaglig golvvärme. Här finns wc, handfat, duschväggar i klarglas och en kombimaskin för både tvätt och tork. Det är grå klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren, på vinden eller i garaget.

Välkommen till ditt nya hem!

Slutsålt

Närområdet

Bara en kvart från centrala Göteborg ligger Kålltorp. Här bor du i en lugn småstadsmiljö med butiker, kvarterskrogar och caféer. I området ligger också picknickvänliga Apslätten, badsjön Härlanda tjärn och Delsjöområdets slingriga motionsspår.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Ättekroken

Se alla bostäder i Ättekroken