5 rum & kök

Bostadsnummer 22-1001

Med närhet till Munkebäcks Torg och naturområden ska vi bygga 79 bostadsrättslägenheter. Här finner du närhet till såväl staden som naturen.

Status

Slutsålt

Projekt

Brf Ättekroken

Område

Kålltorp, Örgryte-Härlanda

Kontakt

Amanda Samuelsson

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
22-1001
Pris
4 600 000
Månadsavgift
5 958
Antal rum och kök
5
Tillträde
2021
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
111 m²
Status
Såld
22 1001, 1101

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning

Etthundraelva kvadrat kärlek

Välkommen in i en välplanerad och trivsam lägenhet med generösa sällskapsytor och rymliga sovrum för alla. Hallen är luftig och försedd med en praktisk klädhängare. Om du tar vänster kommer du direkt in i lägenhetens öppna planlösning med kök och vardagsrum. Vardagsrummet är hela 36 kvadrat stort och har ljusinsläpp från två väderstreck.

Köket är smart placerat på ett något avskilt sätt, men med full tillgång och uppsikt över matplatsen. Det är utrustat med rostfritt kylskåp, frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är ljusgrå med svarta metallhandtag.

Det är från matplatsen du tar dig ut på den generösa balkongen. Här har du många sköna utomhustimmar att se fram emot!

Tre av sovrummen ligger samlade i fil ena delen av lägenheten. Det större är på 14 kvadrat och har en rymlig skjutdörrsgarderob. De mindre är på elva, respektive tolv kvadrat och är inredda med varsin garderob. Det finns en gemensam klädkammare nära sovrummen. Det fjärde sovrummet är åtta kvadrat och ligger i anslutning till vardagsrummet.

Badrummet är helkaklat och försett med wc, handfat, duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns det ett wc till, vilket förstås är bekvämt när man är många.

Det är grå klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren, på vinden eller i garaget.

Välkommen till din härliga femma!

Slutsålt

Närområdet

Bara en kvart från centrala Göteborg ligger Kålltorp. Här bor du i en lugn småstadsmiljö med butiker, kvarterskrogar och caféer. I området ligger också picknickvänliga Apslätten, badsjön Härlanda tjärn och Delsjöområdets slingriga motionsspår.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Ättekroken

Se alla bostäder i Ättekroken