1.5 rum & kök, 40 m², lgh 21-1502, Ättekroken

Med närhet till Munkebäcks Torg och naturområden ska vi bygga 79 bostadsrättslägenheter. Här finner du närhet till såväl staden som naturen.

Status

Slutsålt

Område

Kålltorp, Örgryte-Härlanda

Bostadsnummer
21-1502
Pris
2 600 000 kr
Månadsavgift
2 145 kr
Antal rum och kök
1.5
Tillträde
2021
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
5
Yta
40 m²
Status
Såld
21 1502

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning

Välkommen till lägenhet 21-1502, 1.5 rum och kök om 40 m² på våning 5. Denna lägenhet kostar 2 600 000 kr och har en avgift på 2 145 kr.

Välkommen in i din smarta, välplanerade en-och-en-halva. I den rymliga hallen möts du av en garderob och ett charmigt snedtak. Därefter kommer du in i lägenhetens öppna planlösning där kök och vardagsrum flyter ihop i en trevlig helhet. Härifrån kan du öppna dörren till balkongen. Den är långsmal och fem kvadratmeter stor.

Köket löper längs ena väggen och är försett med rostfri kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är ljusgrå med svarta metallhandtag.

Sovrummet är på nio kvadrat, är inrett med två garderober och har ett takfönster. Badrummet är helkaklat och har behaglig golvvärme. Här finns wc, handfat, duschväggar i klarglas och en kombimaskin för både tvätt och tork. Här finns också ett takfönster som släpper in behagligt dagsljus. Det är grå klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren, på vinden eller i garaget.

Välkommen in i trivseln!

Har du frågor om lägenhet 21-1502 i Ättekroken? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Bara en kvart från centrala Göteborg ligger Kålltorp. Här bor du i en lugn småstadsmiljö med butiker, kvarterskrogar och caféer. I området ligger också picknickvänliga Apslätten, badsjön Härlanda tjärn och Delsjöområdets slingriga motionsspår.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Ättekroken

Se alla bostäder i Ättekroken