1.5 rum & kök

Bostadsnummer 21-1502

Status

Projekt

Brf Ättekroken

Område

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
21-1502
Antal rum och kök
1.5
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
40 m²
Status
Såld

Unik 1,5:a med karaktär

Välkommen in i din smarta, välplanerade en-och-en-halva. I den rymliga hallen möts du av en garderob och ett charmigt snedtak. Därefter kommer du in i lägenhetens öppna planlösning där kök och vardagsrum flyter ihop i en trevlig helhet. Härifrån kan du öppna dörren till balkongen. Den är långsmal och fem kvadratmeter stor.

Köket löper längs ena väggen och är försett med rostfri kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är ljusgrå med svarta metallhandtag.

Sovrummet är på nio kvadrat, är inrett med två garderober och har ett takfönster. Badrummet är helkaklat och har behaglig golvvärme. Här finns wc, handfat, duschväggar i klarglas och en kombimaskin för både tvätt och tork. Här finns också ett takfönster som släpper in behagligt dagsljus. Det är grå klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren, på vinden eller i garaget.

Välkommen in i trivseln!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i

Se alla bostäder i