4 rum & kök

Bostadsnummer 21-1203

Status

Projekt

Brf Ättekroken

Område

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
21-1203
Antal rum och kök
4
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
93 m²
Status
Såld

Välplanerad fyra med härlig balkong

Välkommen in i din fina, välplanerade fyra. Här möts du av en trivsam hall med två praktiska skjutdörrsgarderober och en klädhängare. Till höger ligger det öppna vardagsrummet och kökets matplats. Det är på hela 40 kvadrat och har ljusinsläpp från flera väderstreck.

Köket är trivsamt placerat på ett avskilt sätt och utrustat med rostfritt kylskåp, frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är ljusgrå med svarta metallhandtag.

Från matplatsen kommer du ut på din generösa balkong. Där har du många utomhustimmar att se fram emot!

Från köket når du dina två mindre sovrum. Det större sovrummet har ingång från entrén. Det är inrett med en väl tilltagen skjutdörrsgarderob. Badrummet är helkaklat och försett med wc, handfat, duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns det ett wc till, vilket förstås är bekvämt när man är många.

Det är grå klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren, på vinden eller i garaget.

Välkommen hem!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i

Se alla bostäder i