4 rum & kök, 93 m², lgh 21-1103, Ättekroken

Med närhet till Munkebäcks Torg och naturområden ska vi bygga 79 bostadsrättslägenheter. Här finner du närhet till såväl staden som naturen.

Status

Slutsålt

Område

Kålltorp, Örgryte-Härlanda

Bostadsnummer
21-1103
Pris
4 400 000 kr
Månadsavgift
4 965 kr
Antal rum och kök
4
Tillträde
2021
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
1
Yta
93 m²
Status
Såld
21 1103, 1203, 1303, 1402

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning

Välkommen till lägenhet 21-1103, 4 rum och kök om 93 m² på våning 1. Denna lägenhet kostar 4 400 000 kr och har en avgift på 4 965 kr.

Välkommen in i din fina, välplanerade fyra. Här möts du av en trivsam hall med två praktiska skjutdörrsgarderober och en klädhängare. Till höger ligger det öppna vardagsrummet och kökets matplats. Det är på hela 40 kvadrat och har ljusinsläpp från flera väderstreck.

Köket är trivsamt placerat på ett avskilt sätt och utrustat med rostfritt kylskåp, frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är ljusgrå med svarta metallhandtag.

Från matplatsen kommer du ut på din generösa balkong. Där har du många utomhustimmar att se fram emot!

Från köket når du dina två mindre sovrum. Det större sovrummet har ingång från entrén. Det är inrett med en väl tilltagen skjutdörrsgarderob. Badrummet är helkaklat och försett med wc, handfat, duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns det ett wc till, vilket förstås är bekvämt när man är många.

Det är grå klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren, på vinden eller i garaget.

 

Välkommen hem!

Har du frågor om lägenhet 21-1103 i Ättekroken? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Bara en kvart från centrala Göteborg ligger Kålltorp. Här bor du i en lugn småstadsmiljö med butiker, kvarterskrogar och caféer. I området ligger också picknickvänliga Apslätten, badsjön Härlanda tjärn och Delsjöområdets slingriga motionsspår.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Ättekroken

Se alla bostäder i Ättekroken