Fin trea med generös balkong

Välkommen in i din härliga, välplanerade trea. I hallen finns både garderob och klädhängare. Till höger ligger ditt luftiga och öppna vardagsrum, kök och matplats. Köket är byggt i ett trivsamt U och är utrustat med rostfritt kylskåp, frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är ljusgrå med svarta metallhandtag.

Vardagsrummet och matplatsen har ett härligt ljusinsläpp från två väderstreck och har enkel access ut till balkongen. Balkongen är på åtta kvadrat och ligger i nordvästläge med eftermiddags och kvällssol. Det större av de två sovrummen ligger i andra delen av lägenheten. Det är 14 kvadratmeter stort och försett med en rejäl skjutdörrsgarderob. Den mindre sovrummet har en garderob.

Badrummet är helkaklat och har behaglig golvvärme. Här finns wc, handfat, duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Det är grå klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren, på vinden eller i garaget.

Välkommen till ditt nya liv!