3 rum & kök, 71 m², lgh 21-1003, Ättekroken

Med närhet till Munkebäcks Torg och naturområden ska vi bygga 79 bostadsrättslägenheter. Här finner du närhet till såväl staden som naturen.

Status

Slutsålt

Område

Kålltorp, Örgryte-Härlanda

Bostadsnummer
21-1003
Pris
3 500 000 kr
Månadsavgift
3 780 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
2021
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
71 m²
Status
Såld
21 1003

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning

Välkommen till lägenhet 21-1003, 3 rum och kök om 71 m² på våning 0. Denna lägenhet kostar 3 500 000 kr och har en avgift på 3 780 kr.

Välkommen in i din härliga, välplanerade trea. I hallen finns både garderob och klädhängare. Till höger ligger ditt luftiga och öppna vardagsrum, kök och matplats. Köket är byggt i ett trivsamt U och är utrustat med rostfritt kylskåp, frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är ljusgrå med svarta metallhandtag.

Vardagsrummet och matplatsen har ett härligt ljusinsläpp från två väderstreck och har enkel access ut till balkongen. Balkongen är på åtta kvadrat och ligger i nordvästläge med eftermiddags och kvällssol. Det större av de två sovrummen ligger i andra delen av lägenheten. Det är 14 kvadratmeter stort och försett med en rejäl skjutdörrsgarderob. Den mindre sovrummet har en garderob.

Badrummet är helkaklat och har behaglig golvvärme. Här finns wc, handfat, duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Det är grå klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren, på vinden eller i garaget.

Välkommen till ditt nya liv!

Har du frågor om lägenhet 21-1003 i Ättekroken? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Bara en kvart från centrala Göteborg ligger Kålltorp. Här bor du i en lugn småstadsmiljö med butiker, kvarterskrogar och caféer. I området ligger också picknickvänliga Apslätten, badsjön Härlanda tjärn och Delsjöområdets slingriga motionsspår.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Ättekroken

Se alla bostäder i Ättekroken