2 rum & kök, 45 m², lgh 21-1002, Ättekroken

Med närhet till Munkebäcks Torg och naturområden ska vi bygga 79 bostadsrättslägenheter. Här finner du närhet till såväl staden som naturen.

Status

Slutsålt

Område

Kålltorp, Örgryte-Härlanda

Bostadsnummer
21-1002
Pris
2 350 000 kr
Månadsavgift
2 397 kr
Antal rum och kök
2
Tillträde
2021
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
45 m²
Status
Såld
21 1002

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning

Välkommen till lägenhet 21-1002, 2 rum och kök om 45 m² på våning 0. Denna lägenhet kostar 2 350 000 kr och har en avgift på 2 397 kr.

Välkommen in i din välplanerade tvåa. I hallen finns både garderob, klädhängare och städskåp. Därefter kommer du in i lägenhetens öppna planlösning där kök och vardagsrum flyter ihop i en trevlig helhet.

Köket är utrustat med rostfri kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är ljusgrå med svarta metallhandtag. Vardagsrummet är ljust och öppet med plats för både matplats och soffgrupp.

Sovrummet är på 14 luftiga kvadrat och har plats för dubbelsäng. Det är också inrett med en längre garderob längs ena väggen. Härifrån tar du dig ut på din härliga uteplats. Den är på sex kvadrat och ligger i fint söderläge. Här har du många härliga kvällar att se fram emot!

Badrummet är helkaklat och har behaglig golvvärme. Här finns wc, handfat, duschväggar i klarglas och en kombimaskin för både tvätt och tork. Det är grå klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren, på vinden eller i garaget.

Välkommen till ditt nya hem!

Har du frågor om lägenhet 21-1002 i Ättekroken? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Bara en kvart från centrala Göteborg ligger Kålltorp. Här bor du i en lugn småstadsmiljö med butiker, kvarterskrogar och caféer. I området ligger också picknickvänliga Apslätten, badsjön Härlanda tjärn och Delsjöområdets slingriga motionsspår.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Ättekroken

Se alla bostäder i Ättekroken