Brf Fjädermoln - Gårdsvy
BRF FJADERMOLN 4ROK 15
BRF FJADERMOLN 4ROK 5
BRF FJADERMOLN 4ROK 11
BRF FJADERMOLN 4ROK 24
BRF FJADERMOLN 4ROK 4
BRF FJADERMOLN 4ROK 3
BRF FJADERMOLN 4ROK 1
BRF FJADERMOLN 4ROK 20
BRF FJADERMOLN 4ROK 12
BRF FJADERMOLN 4ROK 22
BRF FJADERMOLN 4ROK 13
BRF FJADERMOLN 4ROK 7
BRF FJADERMOLN 4ROK 8
BRF FJADERMOLN 4ROK 19
Brf Fjädermoln - Gården
Brf Fjädermoln - Gårdsvy
Brf Fjädermoln - Fasadvy_uteplats
Brf Fjädermoln - Flygbild
Brf Fjädermoln - Fasadvy
Brf Fjädermoln - Toppvy

4 rum & kök, 75.3 m², lgh 2-1501, Fjädermoln

I Länsmansgården bor du nära friluftsområde och 20 minuter till centrala Göteborg. Här hittar du nya, välplanerade och prisvärda lägenheter 1-5 rok.

Status

Slutsålt

Område

Länsmansgården

Bostadsnummer
2-1501
Pris
2 520 000 kr
Månadsavgift
4 529 kr
Antal rum och kök
4
Tillträde
Flexibelt (det går att tillträda direkt)
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
6
Yta
75.3 m²
Status
Såld
L4 G

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning

Välkommen till lägenhet 2-1501, 4 rum och kök om 75.3 m² på våning 6. Denna lägenhet kostar 2 520 000 kr och har en avgift på 4 529 kr.

Grattis till ditt nya hem! I den här lägenheten ryms stora familjer, nya minnen och massor av liv. Till ytan är detta vår minsta fyra, därför är det samtidigt den som ställer högst krav på att vara välplanerad.

Hallen är välkomnande och praktisk på samma gång. En skjutdörrsgarderob och praktisk klädhängare tar hand om alla jackor, skor och ryggsäckar. Därifrån är det nära till de ytor där man umgås mest – vardagsrum, matplats och kök. Köket är utrustat med kylskåp, frys, induktionshäll, diskmaskin och mikrovågsugn. Det är också härifrån du stegar ut på den rymliga balkongen. Under sommarhalvåret blir den som ett extra rum. Balkongen ligger i nordvästlig riktning.

Vardagsrum och kök är sammanslagna i en öppen planlösning med gott om plats för sällskapsliv.
Det största sovrummet ligger i anslutning till entrén och har en skjutdörrsgarderob. De andra två sovrummen ligger längst in i lägenheten, är ljusa och utrustade med garderob. Badrummet är utrustat med wc, handfat, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Golvet i lägenheten är i ekparkett och du har ett eget förråd i källaren eller på vinden.
Varmt välkommen att göra en intresseanmälan!

Har du frågor om lägenhet 2-1501 i Fjädermoln? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

I Länsmansgården bor du naturnära och bekvämt. På gångavstånd ligger friluftsområdena Svarte Mosse och Hisingsparken med mycket att upptäcka för hela familjen. Det finns bra kommunikationer med buss och spårvagn, och det tar bara 20 minuter till centrala Göteborg.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.