Brf Övre Lövet - Vardagsrum

Härlig fyra med två balkonger

Det är något speciellt att komma hem. I hallen möts du av en klädhängare och två garderober. Till vänster kommer du in ditt trivsamma kök med vita, släta skåpsluckor och plats för matbord. Köket är utrustat med vita vitvaror, spis med keramikhäll, diskmaskin och mikrovågsugn.

Köket är halvt öppet mot ditt ljusa vardagsrum. Placera några barstolar vid halvväggen så har du en perfekt frukostplats! Vardagsrummet är luftigt med plats för många, och det är härifrån du tar dig ut på din balkong som ligger i eftertraktat söderläge. Här har du många utomhustimmar att se fram emot, men eftersom du har en balkong till kanske den ena blir för de vuxna och den andra för de yngre?

I den här delen av lägenheten ligger ett av tre rymliga och ljusa sovrum. Det här på 12,5 kvadrat är inrett med två garderober och två linneskåp. De andra sovrummen är också ljusa och luftiga med plats för skrivbord och försedda med garderob.

I lägenheten finns två helkaklade badrum, båda med wc, handfat och dusch. Det finns möjlighet att kostnadsfritt lägga till tvättmaskin och torktumlare. Det är klinker i badrummet och ekparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren och del i gemensam tvättstuga.

Välkommen till ditt smarta hem!