4 rum & kök

Bostadsnummer 2-1201

Status

Projekt

Brf Fjädermoln

Område

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
2-1201
Antal rum och kök
4
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
75.3 m²
Status
Såld

Fin fyra för familjen

Grattis till ditt nya hem! I den här lägenheten ryms stora familjer, nya minnen och massor av liv. Till ytan är detta vår minsta fyra, därför är det samtidigt den som ställer högst krav på att vara välplanerad.

Hallen är välkomnande och praktisk på samma gång. En skjutdörrsgarderob och praktisk klädhängare tar hand om alla jackor, skor och ryggsäckar. Därifrån är det nära till de ytor där man umgås mest – vardagsrum, matplats och kök. Köket är utrustat med kylskåp, frys, induktionshäll, diskmaskin och mikrovågsugn. Det är också härifrån du stegar ut på den rymliga balkongen. Under sommarhalvåret blir den som ett extra rum. Balkongen ligger i nordvästlig riktning.

Vardagsrum och kök är sammanslagna i en öppen planlösning med gott om plats för sällskapsliv.
Det största sovrummet ligger i anslutning till entrén och har en skjutdörrsgarderob. De andra två sovrummen ligger längst in i lägenheten, är ljusa och utrustade med garderob. Badrummet är utrustat med wc, handfat, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Golvet i lägenheten är i ekparkett och du har ett eget förråd i källaren eller på vinden.
Varmt välkommen att göra en intresseanmälan!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.