Brf Övre Lövet - Exteriör (6)
Övre Lövet Vardagsrum
Övre Lövet Kök
Övre Lövet vardagsrum
Övre Lövet Balkong
Övre Lövet Fasad
Övre Lövet Barnrum
Övre Lövet Sovrum
Övre Lövet Vardagsrum
Övre Lövet vardagsrum kvällsbild
Övre Lövet balkong kväll

3 rum & kök, 64 m², lgh 2-1104, Övre Lövet

Här kan du flytta in omgående! Våra lägenheter i Övre Lövgärdet är inflyttningsklara och prisvärda.

Status

Avslutat

Område

Övre Lövgärdet, Angered

Bostadsnummer
2-1104
Pris
1 605 000 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Pågår
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
1
Yta
64 m²
Status
Såld
Hus 2 & 3 - lgh 2

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning

Välkommen till lägenhet 2-1104, 3 rum och kök om 64 m² på våning 1. Denna lägenhet kostar 1 605 000 kr och har en avgift på 0 kr.

I den här härliga trean är det lätt att trivas. Hallen är utrustad med garderob, linneskåp och klädhängare. Till höger kommer du in ditt vinkelkök med vita, släta skåpsluckor, vita vitvaror, spis med keramikhäll, diskmaskin och mikrovågsugn.

Köket är halvt öppet mot ditt ljusa vardagsrum. Vid halvväggen har du en perfekt plats för matbord, nära köket men i rymden från vardagsrummet. Längre bort i vardagsrummet kommer du ut på din balkong som ligger i soligt söderläge.
Här har du mångautomhustimmar att se fram emot!

Det större av sovrummen ligger nära vardagsrummet. Det är rymligt samt försett med två garderober och två linneskåp. Det andra sovrummet ligger i andra änden av lägenheten och har plats för skrivbord.

Badrummet är helkaklat och försett med wc, handfat och dusch. Det finns möjlighet att kostnadsfritt lägga till tvättmaskin och torktumlare. Det är klinker i badrummet och ekparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren och del i gemensam tvättstuga.

Välkommen hem!

Har du frågor om lägenhet 2-1104 i Övre Lövet? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Anette Johansson

Telefon: 031-707 70 05

Anette Johansson

Närområdet

I Lövgärdet omges du av lummig växtlighet, avkopplande grönområden och fina motionsslingor. Närmaste granne är Vättlefjälls naturreservat och Surtesjön. På tio minuter tar du dig till Angereds centrum och ytterligare 20 minuter bort ligger centrala Göteborg.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Övre Lövet

Se alla bostäder i Övre Lövet