Brf Övre Lövet - Exteriör (6)
Övre Lövet Vardagsrum
Övre Lövet Kök
Övre Lövet vardagsrum
Övre Lövet Balkong
Övre Lövet Fasad
Övre Lövet Barnrum
Övre Lövet Sovrum
Övre Lövet Vardagsrum
Övre Lövet vardagsrum kvällsbild
Övre Lövet balkong kväll

2 rum & kök, 54 m², lgh 2-1102, Övre Lövet

Här kan du flytta in omgående! Våra lägenheter i Övre Lövgärdet är inflyttningsklara och prisvärda.

Status

Avslutat

Område

Övre Lövgärdet, Angered

Bostadsnummer
2-1102
Pris
1 445 000 kr
Antal rum och kök
2
Tillträde
Pågår
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
1
Yta
54 m²
Status
Såld
Hus 2 & 3 - lgh 4

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning

Välkommen till lägenhet 2-1102, 2 rum och kök om 54 m² på våning 1. Denna lägenhet kostar 1 445 000 kr och har en avgift på 0 kr.

Välkommen in i din kvadratsmarta och välplanerade tvåa. I hallen möts du av en klädhängare och två garderober. Därefter kommer du in ditt trivsamma vinkelkök, utrustat med vita vitvaror, spis med keramikhäll, diskmaskin och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är vit och släta, och så finns det praktisk förvaring med både linneskåp och städskåp.

Lägenhetens luftigaste rum är helt klart ditt ljusa vardagsrum. Här finns plats för både matbord, soffa och fåtöljer. Bara några steg bort kommer du ut på balkongen där du har många utomhustimmar att se fram emot.

Sovrummet är rymligt och försett med garderob och linneskåp. Badrummet är helkaklat och försett med wc, handfat och dusch. Det finns möjlighet att kostnadsfritt lägga till tvättmaskin och torktumlare. Det är klinker i badrummet och ekparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren och del i gemensam tvättstuga.

Välkommen hem!

Har du frågor om lägenhet 2-1102 i Övre Lövet? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Anette Johansson

Telefon: 031-707 70 05

Anette Johansson

Närområdet

I Lövgärdet omges du av lummig växtlighet, avkopplande grönområden och fina motionsslingor. Närmaste granne är Vättlefjälls naturreservat och Surtesjön. På tio minuter tar du dig till Angereds centrum och ytterligare 20 minuter bort ligger centrala Göteborg.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Övre Lövet

Se alla bostäder i Övre Lövet