Vindslägenhet med snedtak och stor balkong

Välkommen in i din smarta och charmiga trea. I hallen möts du av en garderob och en klädhängare. Rakt fram ligger vardagsrum och kök i en enda öppen yta. Köket löper längs ena väggen och är utrustat med rostfri kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är ljusgrå med svarta metallhandtag.

Vardagsrummet och köket har charmigt snedtak och takfönster som släpper in vackert ljus. Från vardagsrummet kan du öppna upp balkongdörrarna för ett extra stort uterum. Under sommarmånaderna har du många härliga stunder att se fram emot på de här tio kvadraten!

Det större sovrummet har en rymlig garderob, snedtak och ett takfönster. Det mindre sovrummet har ett takfönster och en garderob.

Badrummet är helkaklat och har behaglig golvvärme. Här finns wc, handfat, duschväggar i klarglas och en kombimaskin för både tvätt och tork. Det är grå klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren, på vinden eller i garaget.

Välkommen hem!