3 rum & kök

Bostadsnummer 13-1401

Med närhet till Munkebäcks Torg och naturområden ska vi bygga 79 bostadsrättslägenheter. Här finner du närhet till såväl staden som naturen.

Status

Slutsålt

Projekt

Brf Ättekroken

Område

Kålltorp, Örgryte-Härlanda

Kontakt

Amanda Samuelsson

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
13-1401
Pris
3 900 000
Månadsavgift
3 625
Antal rum och kök
3
Tillträde
2021
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
4
Yta
68 m²
Status
Såld
13 1401

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning

Vindslägenhet med snedtak och stor balkong

Välkommen in i din smarta och charmiga trea. I hallen möts du av en garderob och en klädhängare. Rakt fram ligger vardagsrum och kök i en enda öppen yta. Köket löper längs ena väggen och är utrustat med rostfri kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är ljusgrå med svarta metallhandtag.

Vardagsrummet och köket har charmigt snedtak och takfönster som släpper in vackert ljus. Från vardagsrummet kan du öppna upp balkongdörrarna för ett extra stort uterum. Under sommarmånaderna har du många härliga stunder att se fram emot på de här tio kvadraten!

Det större sovrummet har en rymlig garderob, snedtak och ett takfönster. Det mindre sovrummet har ett takfönster och en garderob.

Badrummet är helkaklat och har behaglig golvvärme. Här finns wc, handfat, duschväggar i klarglas och en kombimaskin för både tvätt och tork. Det är grå klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren, på vinden eller i garaget.

Välkommen hem!

Slutsålt

Närområdet

Bara en kvart från centrala Göteborg ligger Kålltorp. Här bor du i en lugn småstadsmiljö med butiker, kvarterskrogar och caféer. I området ligger också picknickvänliga Apslätten, badsjön Härlanda tjärn och Delsjöområdets slingriga motionsspår.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Ättekroken

Se alla bostäder i Ättekroken