1 rum & kök

Bostadsnummer 13-1302

Status

Projekt

Brf Ättekroken

Område

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
13-1302
Antal rum och kök
1
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
36 m²
Status
Såld

Rymlig etta med stor balkong

Välkommen in i din generösa etta. I hallen hänger du av dig ytterplagg i garderoben eller på klädhängaren. Därefter kommer du in i lägenhetens öppna planlösning med kök, vardagsrum och sovalkov. Vardagsrummet är 21 kvadratmeter stort och har plats för både matplats och soffa. Härifrån når du både den avskilda sovalkoven och den väl tilltagna balkongen. Under sommarhalvåret blir det här ett efterlängtat uterum!

Köket är utrustat med rostfri kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är ljusgrå med svarta metallhandtag.

Badrummet är helkaklat och har behaglig golvvärme. Här finns wc, handfat, duschväggar i klarglas och en kombimaskin för både tvätt och tork. Det är grå klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren, på vinden eller i garaget.

Här kommer du att trivas!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i

Se alla bostäder i