4 rum & kök

Bostadsnummer 13-1101

Med närhet till Munkebäcks Torg och naturområden ska vi bygga 79 bostadsrättslägenheter. Här finner du närhet till såväl staden som naturen.

Status

Slutsålt

Projekt

Brf Ättekroken

Område

Kålltorp, Örgryte-Härlanda

Kontakt

Amanda Samuelsson

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
13-1101
Pris
4 050 000
Månadsavgift
4 547
Antal rum och kök
4
Tillträde
2021
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
1
Yta
85 m²
Status
Såld
13 1002, 1101, 1201, 1301

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning

Välplanerad fyra med stor balkong

Välkommen in i din fina, välplanerade fyra. Här möts du av en trivsam hall med en garderob och klädhängare. Till vänster ligger ditt kök som är öppet mot vardagsrummet.

Köket är placerat längs ena väggen och har plats för matbord och stolar. Det är utrustat med rostfritt kylskåp, frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är ljusgrå med svarta metallhandtag.

Från vardagsrummet har du ett härligt ljusinsläpp från balkongen. Här har du många sköna utomhustimmar att se fram emot!

Sovrummen är placerade i andra delen av lägenheten. Det större är på 13 kvadrat och har sin skjutdörrsgarderob i hallen utanför. De andra sovrummen är mindre med fint ljusinsläpp.

Badrummet är helkaklat och försett med wc, handfat, duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns det ett wc till, vilket förstås är bekvämt när man är många. Det är grå klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren, på vinden eller i garaget.

Välkommen hem!

Slutsålt

Närområdet

Bara en kvart från centrala Göteborg ligger Kålltorp. Här bor du i en lugn småstadsmiljö med butiker, kvarterskrogar och caféer. I området ligger också picknickvänliga Apslätten, badsjön Härlanda tjärn och Delsjöområdets slingriga motionsspår.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Ättekroken

Se alla bostäder i Ättekroken