Välplanerad fyra med stor balkong

Välkommen in i din fina, välplanerade fyra. Här möts du av en trivsam hall med en garderob och klädhängare. Till vänster ligger ditt kök som är öppet mot vardagsrummet.

Köket är placerat längs ena väggen och har plats för matbord och stolar. Det är utrustat med rostfritt kylskåp, frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är ljusgrå med svarta metallhandtag.

Från vardagsrummet har du ett härligt ljusinsläpp från balkongen. Här har du många sköna utomhustimmar att se fram emot!

Sovrummen är placerade i andra delen av lägenheten. Det större är på 13 kvadrat och har sin skjutdörrsgarderob i hallen utanför. De andra sovrummen är mindre med fint ljusinsläpp.

Badrummet är helkaklat och försett med wc, handfat, duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns det ett wc till, vilket förstås är bekvämt när man är många. Det är grå klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren, på vinden eller i garaget.

Välkommen hem!