3 rum & kök

Bostadsnummer 13-1001

Med närhet till Munkebäcks Torg och naturområden ska vi bygga 79 bostadsrättslägenheter. Här finner du närhet till såväl staden som naturen.

Status

Slutsålt

Projekt

Brf Ättekroken

Område

Kålltorp, Örgryte-Härlanda

Kontakt

Amanda Samuelsson

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
13-1001
Pris
3 500 000
Månadsavgift
3 721
Antal rum och kök
3
Tillträde
2021
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
69 m²
Status
Såld
13 1001, 1103, 1203,1303

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning

Välplanerad trea med härlig balkong

Välkommen in i din smarta, välplanerade trea. I hallen finns både garderob, städskåp och klädhängare. På höger sida ligger ditt luftiga vardagsrum och matplats. Köket löper längs ena väggen och är utrustat med rostfritt kylskåp, frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är ljusgrå med svarta metallhandtag.

Vardagsrummet och matplatsen får ett vackert ljusinsläpp från balkongen. Balkongen är på sex kvadrat och ligger i nordvästläge med eftermiddags och kvällssol. I andra delen av lägenheten ligger dina två sovrum. Det större av dem är 13 kvadratmeter och det mindre är på tio kvadrat.

Badrummet är helkaklat och har behaglig golvvärme. Här finns wc, handfat, duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Det är grå klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren, på vinden eller i garaget.

Välkommen hem!

Slutsålt

Närområdet

Bara en kvart från centrala Göteborg ligger Kålltorp. Här bor du i en lugn småstadsmiljö med butiker, kvarterskrogar och caféer. I området ligger också picknickvänliga Apslätten, badsjön Härlanda tjärn och Delsjöområdets slingriga motionsspår.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Ättekroken

Se alla bostäder i Ättekroken