3 rum & kök

Bostadsnummer 12-1303

Status

Projekt

Brf Ättekroken

Område

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
12-1303
Antal rum och kök
3
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
83 m²
Status
Såld

Charmig trea med härlig balkong

Välkommen in i din unika och charmiga trea. Hallen är öppen mot kök och vardagsrum och försedd med både garderob och klädhängare. Köket och vardagsrummet är öppet, luftigt och rymligt. Köket är placerat längs ena väggen och har ett rostfritt kylskåp och frys som en trivsam avskiljare mot vardagsrummet. Köket är också utrustat med diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är ljusgrå med svarta metallhandtag.

Vardagsrummet och matplatsen har charmiga vinklar och enkel access ut till balkongen. Balkongen är på sju kvadrat och ligger i sydvästligt läge. Det större av sovrummen är hela 15 kvadrat stort och har en skjutdörrsgarderob. Det mindre är på tio kvadrat och har en garderob, och en klädkammare på fyra kvadrat.

Det större badrummet är helkaklat och har behaglig golvvärme. Här finns wc, handfat, duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Det lilla badrummet är försett med wc, handfat och komfortvärme i golv. Båda har grå klinkers och i resten av lägenheten är det trestavsparkett. Alla lägenheter har ett förråd i källaren, på vinden eller i garaget.

Välkommen hem!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i

Se alla bostäder i