2 rum & kök

Bostadsnummer 12-1302

Status

Projekt

Brf Ättekroken

Område

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
12-1302
Antal rum och kök
2
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
46 m²
Status
Såld

Rejäl tvåa med härlig balkong i söderläge

Välkommen in i din välplanerade tvåa. I hallen finns både garderob och klädhängare. Därefter kommer du in i lägenhetens öppna planlösning där kök och vardagsrum flyter ihop i en trevlig helhet.

Köket är utrustat med rostfri kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är ljusgrå med svarta metallhandtag. Vardagsrummet är ljust och öppet med plats för både matplats och soffgrupp.

Sovrummet är på 13 rymliga kvadrat och har plats för dubbelsäng. Det är också inrett med garderob och linneskåp längs ena väggen. Härifrån tar du dig ut på din härliga balkong. Den är på fem kvadrat och ligger i fint söderläge. Här har du många härliga kvällar att se fram emot!

Badrummet är helkaklat och har behaglig golvvärme. Här finns wc, handfat, duschväggar i klarglas och en kombimaskin för både tvätt och tork. Det är grå klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren, på vinden eller i garaget.

Välkommen till ditt nya hem!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i

Se alla bostäder i