4 rum & kök

Bostadsnummer 12-1301

Status

Projekt

Brf Ättekroken

Område

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
12-1301
Antal rum och kök
4
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
92 m²
Status
Såld

Rymlig fyra med härlig balkong

Välkommen in i din luftiga och välplanerade fyra. Här möts du av en trivsam hall med garderob, städskåp och klädhängare. Rakt fram hittar du det öppna vardagsrummet och kökets matplats.

Köket är trivsamt placerat på ett avskilt sätt och utrustat med rostfritt kylskåp, frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är ljusgrå med svarta metallhandtag.

Från vardagsrummet kommer du ut på din generösa balkong. Där har du många utomhustimmar att se fram emot!

Från entrén kommer du också in i det stora sovrummet. Det är på 15 luftiga kvadrat och försett med en skjutdörrsgarderob. De två mindre sovrummen är placerade i andra delen av lägenheten. Det större är på elva kvadrat och inrett med skjutdörrsgarderob. Det mindre har en garderob.

Badrummet är helkaklat och försett med wc, handfat, duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns det ett wc till, vilket förstås är bekvämt när man är många.

Det är grå klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren, på vinden eller i garaget.

Välkommen hem!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i

Se alla bostäder i