3 rum & kök, 83 m², lgh 12-1103, Ättekroken

Med närhet till Munkebäcks Torg och naturområden ska vi bygga 79 bostadsrättslägenheter. Här finner du närhet till såväl staden som naturen.

Status

Slutsålt

Område

Kålltorp, Örgryte-Härlanda

Bostadsnummer
12-1103
Pris
3 950 000 kr
Månadsavgift
4 472 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
2021
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
1
Yta
83 m²
Status
Såld
12 1001, 1103, 1203, 1303

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning

Välkommen till lägenhet 12-1103, 3 rum och kök om 83 m² på våning 1. Denna lägenhet kostar 3 950 000 kr och har en avgift på 4 472 kr.

Välkommen in i din unika och charmiga trea. Hallen är öppen mot kök och vardagsrum och försedd med både garderob och klädhängare. Köket och vardagsrummet är öppet, luftigt och rymligt. Köket är placerat längs ena väggen och har ett rostfritt kylskåp och frys som en trivsam avskiljare mot vardagsrummet. Köket är också utrustat med diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är ljusgrå med svarta metallhandtag.

Vardagsrummet och matplatsen har charmiga vinklar och enkel access ut till balkongen. Balkongen är på sju kvadrat och ligger i sydvästligt läge. Det större av sovrummen är hela 15 kvadrat stort och har en skjutdörrsgarderob. Det mindre är på tio kvadrat och har en garderob, och en klädkammare på fyra kvadrat.

Det större badrummet är helkaklat och har behaglig golvvärme. Här finns wc, handfat, duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Det lilla badrummet är försett med wc, handfat och komfortvärme i golv. Båda har grå klinkers och i resten av lägenheten är det trestavsparkett. Alla lägenheter har ett förråd i källaren, på vinden eller i garaget.

Välkommen hem!

Har du frågor om lägenhet 12-1103 i Ättekroken? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Bara en kvart från centrala Göteborg ligger Kålltorp. Här bor du i en lugn småstadsmiljö med butiker, kvarterskrogar och caféer. I området ligger också picknickvänliga Apslätten, badsjön Härlanda tjärn och Delsjöområdets slingriga motionsspår.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Ättekroken

Se alla bostäder i Ättekroken