4 rum & kök, 92 m², lgh 12-1101, Ättekroken

Med närhet till Munkebäcks Torg och naturområden ska vi bygga 79 bostadsrättslägenheter. Här finner du närhet till såväl staden som naturen.

Status

Slutsålt

Område

Kålltorp, Örgryte-Härlanda

Bostadsnummer
12-1101
Pris
4 350 000 kr
Månadsavgift
4 939 kr
Antal rum och kök
4
Tillträde
2021
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
1
Yta
92 m²
Status
Såld
12 1002, 1101, 1201, 1301

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning

Välkommen till lägenhet 12-1101, 4 rum och kök om 92 m² på våning 1. Denna lägenhet kostar 4 350 000 kr och har en avgift på 4 939 kr.

Välkommen in i din luftiga och välplanerade fyra. Här möts du av en trivsam hall med garderob, städskåp och klädhängare. Rakt fram hittar du det öppna vardagsrummet och kökets matplats.

Köket är trivsamt placerat på ett avskilt sätt och utrustat med rostfritt kylskåp, frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är ljusgrå med svarta metallhandtag.

Från vardagsrummet kommer du ut på din generösa balkong. Där har du många utomhustimmar att se fram emot!

Från entrén kommer du också in i det stora sovrummet. Det är på 15 luftiga kvadrat och försett med en skjutdörrsgarderob. De två mindre sovrummen är placerade i andra delen av lägenheten. Det större är på elva kvadrat och inrett med skjutdörrsgarderob. Det mindre har en garderob.

Badrummet är helkaklat och försett med wc, handfat, duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns det ett wc till, vilket förstås är bekvämt när man är många.

Det är grå klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren, på vinden eller i garaget.

Välkommen hem!

Har du frågor om lägenhet 12-1101 i Ättekroken? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Bara en kvart från centrala Göteborg ligger Kålltorp. Här bor du i en lugn småstadsmiljö med butiker, kvarterskrogar och caféer. I området ligger också picknickvänliga Apslätten, badsjön Härlanda tjärn och Delsjöområdets slingriga motionsspår.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Ättekroken

Se alla bostäder i Ättekroken