EH FjallboPark bild 9_A 004.2

4 rum & kök

Bostadsnummer 12-1004

Status

Projekt

Brf Fjällbo Park

Område

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
12-1004
Antal rum och kök
4
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
96 m²
Status
Såld

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

En fyra för livets goda stunder

Välkommen in i en fyra där hela familjen kan trivas! I den här rymliga och välplanerade lägenheten finns tre sovrum och dessutom stora gemensamma ytor. När du kommer in genom den inbjudande hallen, som är utrustad med hatthylla och skjutdörrsgarderob, skymtar du det kombinerade vardagsrummet och köket.

Lägenheten badar i ljus och har fönster i tre olika väderstreck. I det praktiska och moderna köket är det lätt att trivas! Här finns allt som behövs för att laga såväl vardagsmiddag som festmat. Köket är stilrent i sin utformning och har vita, släta luckor med rostfria handtag. Det är utrustat med kyl och frys, induktionshäll med inbyggnadsugn undertill och har även diskmaskin och mikro.

Matplatsen ligger i anslutning till köket och i samma rum finns även gott om plats för soffgrupp och mysig tevehörna. Den generösa uteplatsen blir ett extra rum på sommarhalvåret. Här kan du njuta av både grillkvällar och lata helgfrukostar. Uteplatsen smälter fint ihop med den lummiga omgivningen där barnen kan leka fritt.

De trevliga sovrummen ligger i fil och i anslutning till hallen, badrum och wc. Golvet i lägenheten är i vacker ekparkett och lägenheten har gott om förvaringsmöjligheter. De två badrummen har grått klinkergolv och vita helkaklade väggar, samt duschdörrar i glas. Det större badrummet är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Flytta in i en fyra där ni garanterat kommer trivas!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i

Se alla bostäder i