Fjallbo vindsvaning

Rymlig trea med fantastisk utsikt

Välkommen till en alldeles unik trea på vindsvåningen! Här får du det bästa av två världar. Rymligt, modernt och välplanerat men med snedtak och vackra vinklar och vrår. När du kommit in genom hallen så möts du av hemmets hjärta – det kombinerade köket och vardagsrummet.

Köket har rejäla arbetsytor med en köksö som blir en naturlig samlingsplats i rummet. Här är det lätt att bli mästerkock! Köket är stilrent i sin utformning och har vita, släta luckor med rostfria handtag. Det är utrustat med kyl och frys, induktionshäll med inbyggnadsugn undertill och har även diskmaskin och mikro.

Matplatsen ligger i anslutning till köket och i samma rum finns även gott om plats för soffgrupp och tevehörna. Från vindsvåningen har du en fantastisk utsikt över den vackra omgivningen. Balkongen ligger i soligt läge och blir ett extra rum på sommarhalvåret – bara öppna dörren och njut.

Golvet i lägenheten är i vacker ekparkett och lägenheten har gott om förvaringsmöjligheter. Badrummet har grått klinkergolv och vita helkaklade väggar, samt duschdörrar i glas. Det är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ta chansen och flytta in i en trea där du kommer stortrivas!

Hej.

Under kommande helg, 17-18 april, kan det förekomma driftstörningar som gör webben otillgänglig under korta perioder pga serverunderhåll. Vi ber om ursäkt för detta och hoppas på er förståelse.