4 rum & kök

Bostadsnummer 11-1203

Status

Projekt

Brf Ättekroken

Område

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
11-1203
Antal rum och kök
4
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
82 m²
Status
Såld

Välplanerad fyra med balkong i söderläge

Välkommen in i din fina, välplanerade fyra. Här möts du av en trivsam hall med skjutdörrsgarderob och klädhängare. Därefter ligger två av sovrummen i fil med köket. Köket är luftigt och byggt i vinkel med matplats. Köket är utrustat med rostfritt kylskåp, frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är ljusgrå med svarta metallhandtag.

Från köket öppnar lägenheten upp sig mot vardagsrummet. Där har du ett härligt ljusinsläpp från balkongen. Den ligger i sydvästligt läge, så här har du många utomhustimmar att se fram emot!

Intill vardagsrummet ligger det tredje och största sovrummet, inrett med en skjutdörrsgarderob. Badrummet är helkaklat och försett med wc, handfat, duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns det ett wc till, vilket förstås är bekvämt när man är många.

Det är grå klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren, på vinden eller i garaget.

Välkommen hem!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i

Se alla bostäder i