3 rum & kök

Bostadsnummer 11-1201

Med närhet till Munkebäcks Torg och naturområden ska vi bygga 79 bostadsrättslägenheter. Här finner du närhet till såväl staden som naturen.

Status

Slutsålt

Projekt

Brf Ättekroken

Område

Kålltorp, Örgryte-Härlanda

Kontakt

Amanda Samuelsson

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
11-1201
Pris
3 600 000
Månadsavgift
3 823
Antal rum och kök
3
Tillträde
2021
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
2
Yta
71 m²
Status
Såld
11 1002, 1101, 1201, 1301

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning

Välplanerad trea med härlig balkong

Välkommen in i din smarta, välplanerade trea. I hallen finns både garderob och klädhängare. Till vänster kommer du ut i ditt luftiga vardagsrum och matplats. Köket är trivsamt placerat på ett avskilt sätt och utrustat med rostfritt kylskåp, frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är ljusgrå med svarta metallhandtag.

Vardagsrummet och matplatsen får ett vackert ljusinsläpp från två väderstreck och har enkel access ut till balkongen. Balkongen är på 6 kvadrat och ligger i norrläge. I andra delen av lägenheten ligger dina två sovrum. Det större av dem är 13 kvadratmeter och har en skjutdörrsgarderob. Det mindre är på tio kvadrat och har också en skjutdörrsgarderob samt ett linneskåp.

Badrummet är helkaklat och har behaglig golvvärme. Här finns wc, handfat, duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Det är grå klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren, på vinden eller i garaget.

Välkommen hem!

Slutsålt

Närområdet

Bara en kvart från centrala Göteborg ligger Kålltorp. Här bor du i en lugn småstadsmiljö med butiker, kvarterskrogar och caféer. I området ligger också picknickvänliga Apslätten, badsjön Härlanda tjärn och Delsjöområdets slingriga motionsspår.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Ättekroken

Se alla bostäder i Ättekroken