3 rum & kök, 71 m², lgh 11-1201, Ättekroken

Med närhet till Munkebäcks Torg och naturområden ska vi bygga 79 bostadsrättslägenheter. Här finner du närhet till såväl staden som naturen.

Status

Slutsålt

Område

Kålltorp, Örgryte-Härlanda

Bostadsnummer
11-1201
Pris
3 600 000 kr
Månadsavgift
3 823 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
2021
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
2
Yta
71 m²
Status
Såld
11 1002, 1101, 1201, 1301

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning

Välkommen till lägenhet 11-1201, 3 rum och kök om 71 m² på våning 2. Denna lägenhet kostar 3 600 000 kr och har en avgift på 3 823 kr.

Välkommen in i din smarta, välplanerade trea. I hallen finns både garderob och klädhängare. Till vänster kommer du ut i ditt luftiga vardagsrum och matplats. Köket är trivsamt placerat på ett avskilt sätt och utrustat med rostfritt kylskåp, frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är ljusgrå med svarta metallhandtag.

Vardagsrummet och matplatsen får ett vackert ljusinsläpp från två väderstreck och har enkel access ut till balkongen. Balkongen är på 6 kvadrat och ligger i norrläge. I andra delen av lägenheten ligger dina två sovrum. Det större av dem är 13 kvadratmeter och har en skjutdörrsgarderob. Det mindre är på tio kvadrat och har också en skjutdörrsgarderob samt ett linneskåp.

Badrummet är helkaklat och har behaglig golvvärme. Här finns wc, handfat, duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Det är grå klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren, på vinden eller i garaget.

Välkommen hem!

Har du frågor om lägenhet 11-1201 i Ättekroken? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Bara en kvart från centrala Göteborg ligger Kålltorp. Här bor du i en lugn småstadsmiljö med butiker, kvarterskrogar och caféer. I området ligger också picknickvänliga Apslätten, badsjön Härlanda tjärn och Delsjöområdets slingriga motionsspår.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Ättekroken

Se alla bostäder i Ättekroken