3 rum & kök

Bostadsnummer 11-1201

Status

Projekt

Brf Ättekroken

Område

Fakta om bostaden
Bostadsnummer
11-1201
Antal rum och kök
3
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
71 m²
Status
Såld

Välplanerad trea med härlig balkong

Välkommen in i din smarta, välplanerade trea. I hallen finns både garderob och klädhängare. Till vänster kommer du ut i ditt luftiga vardagsrum och matplats. Köket är trivsamt placerat på ett avskilt sätt och utrustat med rostfritt kylskåp, frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och mikrovågsugn. Skåpsluckorna är ljusgrå med svarta metallhandtag.

Vardagsrummet och matplatsen får ett vackert ljusinsläpp från två väderstreck och har enkel access ut till balkongen. Balkongen är på 6 kvadrat och ligger i norrläge. I andra delen av lägenheten ligger dina två sovrum. Det större av dem är 13 kvadratmeter och har en skjutdörrsgarderob. Det mindre är på tio kvadrat och har också en skjutdörrsgarderob samt ett linneskåp.

Badrummet är helkaklat och har behaglig golvvärme. Här finns wc, handfat, duschväggar i klarglas, tvättmaskin och torktumlare. Det är grå klinker i badrummet och trestavsparkett i resten av lägenheten. Alla lägenheter har ett förråd i källaren, på vinden eller i garaget.

Välkommen hem!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i

Se alla bostäder i