Inköpsansvarig

Anette Johansson

Telefon: 031-707 70 05

Mobil:

Maila Anette

Inköp

Vill du leverera till oss?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med entreprenörer som har samma inställning till byggkvalitet och kostnadseffektivitet som vi har. Vårt mål är att ligga på en årstakt av cirka 200 nya bostäder med bostadsrätt och äganderätt – fristående villor, radhus och lägenheter – inom Göteborgs kommun. Vi är del av Framtidenkoncernen med en sammanlagd nyproduktion på cirka 1400 bostäder per år.

Upphandlingar – Nyproduktion av bostäder och övrigt

Projektrelaterade upphandlingar annonseras på www.upphandlingar.nu. Dessa avser nyproduktion av bostäder inom Göteborgs kommun.

Vill du leverera produkter och tjänster som inte är projektrelaterade, till exempel kontorsmaterial och liknande, upphandlas dessa av Upphandlingsbolaget inom Göteborgs Stad.

 

Aktuella projekt för upphandling

Litteraturgatan, Backa Röd i Hisings Backa

Upphandlingen med förfrågningsunderlag kommer snart att annonseras ut på www.upphandlingar.nu

De nya bostäderna längs Litteraturgatan integreras med befintlig bebyggelse. Här planerar vi ca 200 bostadsrättslägenheter uppdelade i fyra kvarter som kommer att byggas i olika etapper. Byggstarten är planerad från 2018 med inflyttning från 2019.

Förutom våra bostäder så bygger även Poseidon hyresrättslägenheter i samma område. Tillsammans bygger vi ca 700 bostäder i elva kvarter, varav våra bostäder finns i fyra av dessa, tillsammans med hyresrätter.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×