Bild A K utan text
Kök20607
Vardagsrum 200406
Sovrum 200406 small
Badrum 200406
Allrum
Tvättrum 200604
EHAB Lott14 vy7 kl.09.00
EHAB Lott14 vy7 kl.13.00
EHAB Lott14 vy7 kl.19.00

5 rum & kök, 113 m², lgh , Sisjödal radhus etapp 2

Elva radhus på välplanerade kvadratmeter. Husen har 5 rum och kök, två plan i suterräng och härliga trädgårdar som smälter samman med naturen.

Status

Avslutat

Område

Sisjön, Askim

Husnummer
I
Pris
5 945 000 kr
Antal rum och kök
5
Tillträde
Maj 2021
Ägandeform
Äganderätt
Yta
113 m²
Status
Såld
Gavelhus H J Plan 1

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning

Välkommen till lägenhet , 5 rum och kök om 113 m² på våning . Denna lägenhet kostar 5 945 000 kr och har en avgift på 0 kr.

Välkommen in i ditt nya radhus! Här möts du av en välplanerad hall med generös förvaring och som, liksom resten av nedervåningen, är utrustad med skön golvvärme. Vidare från hallen tar du dig in till nedervåningens sällskapsrum som har gott om plats för en mysig soffgrupp. På samma plan finns också två mindre sovrum utrustade med garderober. Här finner du även den rymliga tvättstugan som har både tvättmaskin, torktumlare och ett litet trinettkök. Badrummet på bottenplan är smakfullt inrett med spegelskåp, spotlights och stilrent kakel och klinker. Dusch med glasväggar ingår som standard men här finns också möjlighet att istället välja till ett badkar.

En trappa upp flödar ljuset in i den öppna planlösningen, genom de stora glaspartierna i söderläge. Köket är utrustat med rostfri kyl och frys, infälld induktionshäll, diskmaskin, inbyggnadsugn och mikro. Den öppna ytan mellan kök och vardagsrum gör detta till en självklar samlingsplats när du har gäster över. På övervåningen finns även ett badrum och två större sovrum med generösa förvaringslösningar.

Med de stora skjutdörrarna mot baksidan suddas gränsen mellan inomhus och utomhus ut under sommarmånaderna. Genom dem tar du dig ut till din stora altan. Här får du njuta av sköna sommarkvällar i underbart sydvästligt läge. På tomten finns också ditt eget förråd.

Varmt välkommen hem till ditt radhus i Sisjödal!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.