Eh sisjodal allrum
Eh sisjodal kok
Eh sisjodal vard
Eh sisjodal bad
Eh sisjodal sovrum
Sisjödal - Etapp 3 (7)
Sisjödal - Etapp 3 (2)
Sisjödal - Etapp 3 (4)
Sisjödal - Etapp 3 (1)

6 rum & kök, 161 m², lgh , Sisjödal radhus etapp 3

Radhus i tre plan på totalt 190 kvm och med sköna uteplatser. Välkommen med din intresseanmälan.

Status

Slutsålt

Område

Sisjön, Askim

Husnummer
G
Pris
7 300 000 kr
Antal rum och kök
6
Tillträde
Första kvartalet 2022
Ägandeform
Äganderätt
Bostadstyp
Radhus
Yta
161 m²
Status
Såld
Sisjodal radhus etapp 3_Gavelhus G

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning här!

Välkommen till lägenhet , 6 rum och kök om 161 m² på våning . Denna lägenhet kostar 7 300 000 kr och har en avgift på 0 kr.

Husets tre våningar är rymliga och välplanerade i det här trivsamma suterränghuset. Tack vare de stora fönsterpartierna blir ljusinsläppet generöst i hela huset.

På entrévåningen möts du av en inbjudande hall med bra förvaringsmöjligheter. Från hallen tar du dig vidare in i ett sällskapsrum försett med ett praktiskt litet pentry. Hela första våningen har skön golvvärme och här finns även två av husets mysiga sovrum. Här finns också badrum och en rymlig tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Husets framsida och entré är plattbelagd och här finns utrymme både för parkering och en uteplats.

En trappa upp hittar du ytterligare två sovrum, ett badrum och det kombinerade vardagsrummet och köket. I det här välutrustade och moderna köket är det enkelt att trivas. Köket har vita, släta luckor, grått kakel och utdragslådor med rostfria handtag i sitt grundutförande. Det är infälld belysning under väggskåpen, rostfri kyl och frys samt infälld induktionshäll. Köket är även utrustat med diskmaskin, inbyggnadsugn och mikro. Tack vare den öppna planlösningen i det kombinerade vardagsrummet och köket skapas en naturlig mötesplats för hela familjen. Här flödar ljuset in från den soliga altanen. Med de stora skjutdörrarna mot baksidan suddas gränsen mellan inomhus och utomhus ut under sommarmånaderna.

Baksidan av huset ligger i söderläge vilket innebär att du kan njuta av solen under större delen av dagen. Ute i trädgården finns det, förutom altan, plats både för odling och lek. Dessutom finns ett kallförråd för praktisk förvaring av trädgårdsredskap och utemöbler.

Men inte nog med det – på tredje och översta våningen finns dessutom en rymlig och imponerande takterrass på hela 42 kvm! På terrassen finns med andra ord gott om utrymme för härligt ljumma sommarkvällar tillsammans med familj och vänner. Det här huset är som gjort för att ha en härlig vardag tillsammans – både inomhus och utomhus.

Innanför terrassen på tredje våningen finns ett vardagsrum som kan inredas och användas efter era egna behov; som tevehörna, sovrum eller mysigt hemmakontor. Husets tre badrum har dusch som standard, men möjlighet finns även att välja badkar som tillval i badrummet på tredje våningen. I entré, badrum och tvättrum är det golvklinker medan övriga rum är försedda med vacker trestavsparkett i ek.

Välkomna hem till ert alldeles egna radhus i Sisjödal!

Har du frågor om lägenhet i Sisjödal radhus etapp 3? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Christian Karlsson

Telefon: 073-660 76 90

Christian

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.