Sisjödal radhus - Matplats
Sisjödal radhus - Sovrum
Sisjödal radhus - Lott 9 framsida
Sisjödal radhus - Badrum
Sisjödal radhus - Vardagsrum
Sisjödal radhus - Kök
Sisjödal radhus - Lott 9 framsida close up
Flygfoto - Sisjödal (1)
Flygfoto - Sisjödal (2)
Sisjödal radhus - Matplats
Sisjödal radhus - Lott 9 baksida
Sisjödal toppvy -  Lott 9
Sisjödal radhus - Lott 9 baksida close up

5 rum & kök, 135 m², lgh , Sisjödal radhus etapp 1

Moderna radhus med skandinavisk design. Baksida med altan och liten trädgård i sydvästläge. Färdigställlda och slutsålt.

Status

Avslutat

Område

Sisjön, Askim

Husnummer
B
Pris
5 845 000 kr
Antal rum och kök
5
Tillträde
Sommar 2020
Ägandeform
Äganderätt
Bostadstyp
Radhus
Yta
135 m²
Status
Såld
Sisjödal radhus - hus B-K (2)

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Ladda ner planlösning

Välkommen till lägenhet , 5 rum och kök om 135 m² på våning . Denna lägenhet kostar 5 845 000 kr och har en avgift på 0 kr.

Välkommen till ditt nya radhus! På husets framsida finns plats för både bil och en mindre uteplats.
Den skyddade entrén leder dig in i hallen som är utrustad med skjutdörrsgarderob och städskåp. I direkt anslutning finner du matplatsen som tack vare det stora glaspartiet har ett härligt ljusinsläpp.

I det fina genomgångsköket kan du låta dig bli inspirerad. Här har du induktionshäll, rostfri kyl och frys, diskmaskin, inbyggnadsugn och mikro till ditt förfogande. Köket är dessutom trevligt belyst med infällda lampor under väggskåpen.

Det stora och ljusa vardagsrummet har gott om plats för en mysig soffgrupp och tv-hörna. Härifrån når du din altan och trädgård. Det sydvästliga läget gör detta till en skön plats att vistas på under större delen av dagen. På husets baksida finns ett förråd och en avgränsande häck mot grannarna.

På övervåningen finns tre sovrum och ett allrum. Alla sovrum har smarta förvaringslösningar i form av skjutdörrsgarderober. Här finns också ett eget förråd/klädkammare.

På entrévåningen finns en kombinerad wc/dusch/tvättstuga och på övervåningen ett badrum. Båda dessa är helkaklade och har kommod, spegelskåp med belysning.

Varmt välkommen hem!

Närområdet

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.