Sisjödal radhus - Matplats

Stilrent och socialt radhus

Välkommen till ditt nya radhus! På husets framsida finns plats för både bil och en mindre uteplats.
Den skyddade entrén leder dig in i hallen som är utrustad med skjutdörrsgarderob och städskåp. I direkt anslutning finner du matplatsen som tack vare det stora glaspartiet har ett härligt ljusinsläpp.

I det fina genomgångsköket kan du låta dig bli inspirerad. Här har du induktionshäll, rostfri kyl och frys, diskmaskin, inbyggnadsugn och mikro till ditt förfogande. Köket är dessutom trevligt belyst med infällda lampor under väggskåpen.

Det stora och ljusa vardagsrummet har gott om plats för en mysig soffgrupp och tv-hörna. Härifrån når du din altan och trädgård. Det sydvästliga läget gör detta till en skön plats att vistas på under större delen av dagen. På husets baksida finns ett förråd och en avgränsande häck mot grannarna.

På övervåningen finns tre sovrum och ett allrum. Alla sovrum har smarta förvaringslösningar i form av skjutdörrsgarderober. Här finns också ett eget förråd/klädkammare.

På entrévåningen finns en kombinerad wc/dusch/tvättstuga och på övervåningen ett badrum. Båda dessa är helkaklade och har kommod, spegelskåp med belysning.

Varmt välkommen hem!