Kök20607

Det sköna livet i huset på hörnet

Välkommen in i ditt nya radhus! Här möts du av en välplanerad hall med generös förvaring och som, liksom resten av nedervåningen, är utrustad med skön golvvärme. Vidare från hallen tar du dig in till nedervåningens sällskapsrum som har gott om plats för en mysig soffgrupp. På samma plan finns också två mindre sovrum utrustade med garderober. Här finner du även den rymliga tvättstugan som har både tvättmaskin, torktumlare och ett litet trinettkök. Badrummet på bottenplan är smakfullt inrett med spegelskåp, spotlights och stilrent kakel och klinker. Dusch med glasväggar ingår som standard men här finns också möjlighet att istället välja till ett badkar.

En trappa upp flödar ljuset in i den öppna planlösningen, genom de stora glaspartierna i söderläge. Köket är utrustat med rostfri kyl och frys, infälld induktionshäll, diskmaskin, inbyggnadsugn och mikro. Den öppna ytan mellan kök och vardagsrum gör detta till en självklar samlingsplats när du har gäster över. På övervåningen finns även ett badrum och två större sovrum med generösa förvaringslösningar.

Med de stora skjutdörrarna mot baksidan suddas gränsen mellan inomhus och utomhus ut under sommarmånaderna. Genom dem tar du dig ut till din underbart stora altan. Din exklusiva hörntomt gör att du får njuta av långa och soliga sommarkvällar i sydvästligt läge. På tomten finns också ditt eget förråd. En trappa längs husets gavel leder dig från baksidan till din husets framsida, där det finns gott om plats för både parkering och ett par extra sittplatser.

Varmt välkommen hem till ditt radhus i Sisjödal!