SAFFRANSBYN JPEG 22

Säg hej till ert nya radhus!

Ett eget hem är guld värt – och här kommer ni trivas. Välkomna in i ert nya radhus med gott om plats för både familj och vänner. Redan i den klinkerförsedda entrén möts du av det rymliga köket, med matplats som vetter mot kvarteret utanför.

Köket är ljust med vita släta luckor och infälld belysning under väggskåpen. Arbetsytorna är rejäla – här är det härligt att laga mat! När du står vid spisen har du utsikt över både vardagsrummet och altanen. Köket är utrustat med kyl och frys, inbyggnadsugn, induktionshäll och diskmaskin.

Tack vare den öppna planlösningen får nedre våningen ljusinsläpp från flera håll och en skön rymd. Vardagsrummet har plats för både soffgrupp och matsalsbord för de tillfällen ni vill bjuda fler på middag. Man låter gärna dörren stå på glänt till den egna uteplatsen. Där kan ni njuta av såväl grillkvällar som härligt lata sommardagar. Här har ni en stenlagd uteplats på 29 kvm i västligt läge.

Går du uppför trappan kommer du till övervåningen och radhusets tre sovrum. I alla sovrum finns det gott om förvaringsutrymmen med fast monterade garderober. Ute i övervåningens hall finns även en rymlig klädkammare.

Radhuset har två badrum, ett på nedre plan och ett på övre plan. Båda är helkaklade med duschväggar i klarglas. Det mindre badrummet har ett praktiskt städskåp, det större badrummet har tvättmaskin och torktumlare. Golvet i radhuset är i ekparkett och ni har ett eget förråd vid entrén.

Välkomna hem!

Hej.

Under kommande helg, 17-18 april, kan det förekomma driftstörningar som gör webben otillgänglig under korta perioder pga serverunderhåll. Vi ber om ursäkt för detta och hoppas på er förståelse.